Blog · Fără categorie

The Festive Christmas Book Tag

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]


Au început să îmi placă book tag-urile și chiar când mă gândeam că ar fi interesant un book tag de Crăciun am dat de The Festive Christmas Book Tag pe blogul lui Geo, Just reading my books.

Așadar, să purcedem.

❄️A fictional family you would like to spend Christmas dinner with? // O familie fictivă la care ai vrea să petreci cina de Crăciun?

Nu este chiar așa fictivă, dar mi-ar plăcea să stau la masa de Crăciun cu Nică, din “Amintiri din copilărie” și familia lui. Mi-e dor de niște mâncăruri tradiționale românești de la mine din Moldova și de tradițiile specifice.

bookzone.ro

🎁A bookish item you would like to receive as a gift? // Un articol bookish pe care ai dori să-l primești cadou?

Nu voi fi cumpătată, așadar nu mă voi limita la un articol micuț. Îmi doresc o bibliotecă mai încăpătoare în care să-mi rearanjez cărțile.

🤶A fictional character you think would make a perfect Christmas elf? // Un personaj fictiv pe care l-ai vedea ca un elf perfect de Crăciun?

Matilda, din cartea cu același nume a lui Roald Dahl, o fetiță foarte isteață și cu puteri nebănuite, ce i-ar fi de un real ajutor Moșului.

libris.ro
  Compunere despre primăvară

🎅 Match a book to its perfect Christmas song. // Potriviți o carte cu melodia ei perfectă de Crăciun.

Cea mai magică combinație mi se pare cea dintre melodia originală “Jingle bells” și cartea “Twas the night before Christmas” de Clement C Moore sau varianta în limba română, “Noaptea de Ajun”.

libris.ro

🎄Bah Humbug. A book or fictional character you’ve been disappointed in and should be put on the naughty list? // O carte sau un personaj de care ai fost dezamăgit/ă și ar trebui să fie pusă/pus pe lista obraznică?

Hardin Scott din cartea After de Anna Todd. Un băiat arogant și rebel.

☃️ A book or a fictional character you think deserves more love and appreciation and deserve to be put on the nice list? // O carte sau un personaj despre care crezi că merită mai multă dragoste, apreciere și să fie pusă/pus pe lista frumoasă?

Morcoveață, personajul principal al cărții cu același nume de Jules Renard, un băiat care are parte de multe nedreptăți, pe când el își dorește doar să fie iubit.

nemira.ro

💖 Red, Gold and Green. A book cover that has a wonderfully Christmassy feel to it. // Roșu, Auriu și Verde. O copertă care transmite un sentiment minunat de crăciunesc.

Coperta cărții Twas the night before Christmas”.

  Cum să citești mai multe cărți

Christmas book tag

libris.ro

☃️A book or series you love so much, you want everyone to find under their Christmas tree this year, so they can read it and love it too? // O carte sau o serie pe care o îndrăgești atât de mult, încât dorești ca toată lumea s-o găsească sub bradul lor de Crăciun anul acesta, ca să o poată citi și să o iubească?

Desigur, nu poate fi vorba decât despre seria cărților de Crăciun scrie de Matt Haig de care m-am îndrăgostit.

“Un băiat numit Crăciun”

“Fetița care a salvat Crăciunul”

“Eu și Moș Crăciun”.

Oricine poate prelua acest book tag cu condiția să menționeze sursa.