Prezentare cărți · Topuri și liste

Cărți romantice – martie 2021

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Noi titluri se adaugă în luna martie 2021 la colecția Cărți romantice – Lira. Acestea vor apărea vinerea la punctele de difuzare a presei.

carti romantice martie 2021

5 Martie – Ultimul refugiu de Nora Roberts

După dispariția inexplicabilă a mamei sale fotografa Jo Ellen Hathaway a petrecut mulți ani singură pe o insulă. Acum primește de la o persoană necunoscută imagini șocante cu mama ei, goală, frumoasă și moartă. Cu ajutorul lui Nathan Delaney, Jo speră să afle adevărul despre trecutul tragic.

12 Martie – Căsătorie fără voie de Jennifer Probst

Volumul cu nr. 3 al seriei „Căsătorie cu un milionar“, după CAPCANA CĂSNICIEI apărut în luna noiembrie.

Carina Conte s-a îndrăgostit de Max Grey în adolescență. Acum Max, CEO la compania fratelui ei, nu pare să-i dea atenție. Însă la o conferință din Las Vegas petrec o noapte fierbinte și sunt prinși de mama ei, iar Max e silit să o ia în căsătorie, deși nu-și dorește asta. Certuri, despărțiri și împăcări într-un nou roman plin de pasiune.

bookzone.ro

19 Martie – Diavolul poartă kilt de Suzanne Enoch

Primul volum al unei serii noi „Scoțieni nestăpâniți“.

Lady Charlotte Hanover și-a pierdut logodnicul într-un duel și este înconjurată de pretendenți. Însă nu este atrasă decât de scoțianul Ranulf MacLawry, la fel de periculos în sala de bal ca și în luptă, dar seducător.

  Puntea Pisicilor, Hermann Sudermann-recenzie

26 Martie – Dragoste și onoare de Mary Jo Putney

Volumul cu nr. 5 al seriei „Rebeli de odinioară“, după ODISEEA DRAGOSTEI, apărut în urmă cu un an

Lucas Mandeville a purtat bătălii în largul mării și a stat mulți ani la închisoare. Iar în această noapte, într-o sală de bal, o invită la dans pe Kendra Douglas, care a scandalizat societatea cu divorțul ei. Lucas se oferă să o ajute în găsirea dovezilor pentru a-și recâștiga reputația și fiul ei iubit, iar cei doi vor cădea în mrejele unei iubiri izbăvitoare.

libris.ro

Colecția Cărți romantice este disponibilă pe litera.ro.

Vezi și alte cărți de dragoste.

libris.ro

Lasă un răspuns