Prezentare cărți · Topuri și liste

Colecția Iubiri de poveste martie 2021

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 5]

Au fost anunțate cărțile din Colecția Iubiri de poveste (Alma) ce vor fi publicate în luna martie. Cărțile vor apărea la chioșcuri lunea, la prețul de 19,99 lei.

colectia-iubiri-de-poveste-martie-2021

1 Martie – Un scoțian adevărat de Kerrigan Byrne

Volumul cu nr. 2 al seriei „Diavolii îngenuncheați

Cecelia trebuie să trăiască două vieți: una ca o doamnă corectă, atrasă de Lord Ramsay și cealaltă ca o proprietara unui stabiliment de jocuri de noroc, care încearcă să-și salveze afacerea de același bărbat. El habar n-are că ea e ambele femei. Dar ce se întâmplă când adevărul e dezvăluit?

8 Martie – Dulce răsplată de Elizabeth Hoyt

Primul volum al seriei „Greycourt

Freya de Moray nu este iertătoare, așa că atunci când Christopher Renshaw, ducele de Harlowe, cel care i-a ruinat familia, apare la petrecerea la care participă, ea începe să-și planifice răzbunarea. Când Freya este în pericol, Harlowe va trebui să câștige încrederea – prin orice mijloace, pentru a o salva.

bookzone.ro

15 Martie – Cine își dorește un duce? de Sabrina Jeffries

Volumul cu nr. 3 al seriei „Dinastia ducilor“

Marlow Drake, ducele de Thornstock, un ticălos sexy, este îmblânzit de erudita Miss Norley, cea care are o înclinație pentru științe, într-o poveste cu scântei din perioada Regenței.

  Creierul si inteligenta emotionala, Richard Davidson

22 Martie – Aleasa inimii mele de Christi Caldwel

Volumul cu nr. 2 al seriei „Lorzii pierduți ai Londrei

Hugh Savage domnește ca rege al lumii interlope. Invulnerabil din punct de vedere fizic, dar la pământ emoțional, el face o înțelegere cu Lady Lila March, o femeie plină de secrete, de a o antrena în arta apărării. Curând vor descoperi cât de multă nevoie au unul de celălalt.

libris.ro

29 Martie – Un conte sub acoperire de Valerie Bowman

Primul volum al seriei „Clubul servitorilor“

Contele de Kendall vrea să găsească o soție care să-l iubească sincer, așa că se dă drept servitor la petrecerea prietenului său. Domnișoara Frances Wharton participă și ea la petrecere, dar respinge toți pretendenții eligibili. Singurul cu care se înțelege e lacheul amabil pe care-l întâlnește la tot pasul. Ce se va întâmpla când Frances va afla că lacheul pe care îl adoră este de fapt contele pe care îl disprețuiește?

Colecția Iubiri de poveste este disponibilă pe litera.ro și elefant.ro

libris.ro

Lasă un răspuns