Topuri și liste

Cărți romantice – aprilie 2021

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Iată ce cărți romantice (colecția Lira) vor fi publicate în luna aprilie 2021.

2 Aprilie – SUB CLAR DE LUNĂ de Nora Roberts

Tory Bodeen a crescut sub pumnul de fier al tatălui ei, singura mângâiere fiind prietenia cu Hope. După uciderea cu brutalitate a micuței Hope de către un criminal rămas necunoscut ani de zile, Tory încearcă să ia viața de la capăt și începe o relație cu Cade, fratele mai mare al lui Hope. Oare pierderea ei tragică îi va uni sau îi va despărți?

9 Aprilie – NUMAI IUBIREA de Mary Balogh

Volumul 7 al seriei „Clubul supraviețuitorilor“.

După moartea soției sale, ducele de Stanbrook vrea să se recăsătorească. Dora Debbins duce o viață modestă având un vis neîmplinit. Apoi, o întâlnire neașteptată îi poate schimba viața. Poate dragostea uni destinele a doi visători?

bookzone.ro

16 Aprilie – O ALEGERE IMPOSIBILĂ de Susan Elizabeth Phillips

Volumul nr. 5 al seriei „Pasiuni texane“.

Ted este logodit cu Lucy, fiica unui fost președinte al Statelor Unite. Meg, care n-a avut niciodată o slujbă, a renunțat la facultate și nu mai are niciun ban fiindcă părinții n-o mai susțin financiar, vine în Wynette, Texas ca domnișoară de onoare a lui Lucy. Dar Lucy îl abandonează pe Ted la altar și tot orașul o învinovățește pe Meg. Ce poate fi mai rău de-atât? Doar să se îndrăgostească de Dl. Irezistibil! O poveste captivantă și o plăcută reîntâlnire cu personajele din primele volume ale seriei.

  Top 50 cele mai citite cărți în 2019

23 Aprilie – UN SCOȚIAN IREZISTIBIL de Suzanne Enoch

Volumul cu nr. 2 din seria „Scoțieni nestăpâniți“.

Londra 1817. Aflat la un bal mascat, Arran, care poartă mască de vulpe, vrea să evite ca sora lui să-l cupleze cu tinere debutante și alege o tânără cu mască de vulpe din apropiere, care-i pune sângele pe foc, până când va descoperi că este nepoata șefului unui clan rival. Dar dragostea merită orice risc…

libris.ro

30 Aprilie – DRAGOSTEA DIN OCHII TĂI de Bella Andre

O nouă autoare și primul volum al seriei „Familia Sullivan“.
Chloe Peterson cade cu mașina într-un șanț și e salvată de un bărbat superb. Fotograf de succes, Chase Sullivan are în jur multe femei frumoase, dar niciuna cum e Chloe. În curând, el va fi dispus să mute munții din loc pentru a o iubi și a o proteja, dar Chloe nu vrea mai facă niciodată greșeala de a avea încredere într-un bărbat. Oare va face o excepție pentru Chase?

Colecția Cărți romantice este disponibilă pe litera.ro.

Vezi și alte cărți de dragoste.

libris.ro

Lasă un răspuns