Prezentare cărți · Topuri și liste

Colecția Cărți romantice – iunie 2021

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Colecția Cărți romantice iunie 2021

Iată ce cărți vor apărea în colecția LIRA – Cărți romantice în luna IUNIE 2021:

4 Iunie – MISTERUL DE LA BLACK HILLS de Nora Roberts

Ca adolescent, Coop și-a petrecut vacanțele la ferma bunicilor, împreună cu fata vecinilor, Lil, apoi fiecare și-a urmat drumul. După doisprezece ani, se întorc la ferma din Black Hills – ea este biolog, protejând fauna sălbatică, el investigator la New York. Dar zona e plină de pericole, iar acum cei doi trebuie să descopere un ucigaș care i-a ales ca pradă.

11 Iunie – MAREA EVADARE de Susan Elizabeth Phillips

Volumul cu nr. 6 al seriei „Pasiuni texane”, continuarea romanului O ALEGERE IMPOSIBILĂ.

Lucy Jorik și-a părăsit logodnicul, idolul orașului, în ziua nunții. A plecat pe motocicletă, alături de un necunoscut, într-o aventură și a ajuns într-o casă pe plajă. Aici speră să se regăsească și să afle secretele acestui bărbat, dar nu se așteaptă la o pasiune care o va schimba pentru totdeauna.

bookzone.ro

18 Iunie – CUCERITĂ PÂNĂ MARȚI de Catherine Bybee

Volumul cu nr. 5 al seriei „Căsătorii neașteptate”. Precedentul volum, SINGURĂ PÂNĂ SÂMBĂTĂ, a apărut în august 2019.

Judy Gardner, proaspătă absolventă, vrea să devină o arhitectă faimoasă și se mută la Los Angeles, în casa fratelui ei, o celebritate. Dar îi este greu să lucreze când are aproape un bodyguard sexy. Rick Evans nu are ochi decât pentru Judy și va face orice să o protejeze de răufăcătorul care o amenință.

  Seria Arsene Lupin - cărți de Maurice Leblanc

25.06 FOC ÎNȘELĂTOR de J. Kenner

Primul volum al seriei „Stark Security”. O nouă autoare, ale cărei romane s-au vândut în trei milioane de exemplare și s-au tradus în douăzeci de limbi.

Quincy, fost agent britanic e om de bază la Stark Security. Când femeia care i-a frânt inima îi cere ajutorul, trebuie fie să-i întoarcă spatele ori să-i dezvăluie secrete întunecate. Eliza Tucker apelează la el ca să-și găsească sora dispărută și e dispusă să plătească orice preț, chiar și unul senzual dacă va fi nevoie, dar fără să se îndrăgostească.

libris.ro

Dacă vă plac cărțile din colecție Lira – cărți romantice, găsiți mai multe pe litera.ro.

Vezi și alte cărți de dragoste.

Lectură plăcută! 

libris.ro

Lasă un răspuns