Prezentare cărți · Topuri și liste

Colecția Iubiri de poveste – iunie 2021

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Iată romanele ce vor fi publicate în colecția ALMA (Iubiri de poveste) în luna IUNIE 2021:

07.06 CUM SE AMUZĂ NOBILII de Shana Galen

O nouă autoare și primul volum al seriei „Cavalerii din Covent Garden“.
Marlowe, fiica unui lord, a fost răpită în urmă cu 15 ani și a trăit alături de o bandă de hoți în mahalaua Londrei, învățând să fie dură, să fure și să se prefacă. Un investigator o duce pe Marlowe (acum Elizabeth) înapoi în lumea bună, iar fratele lui, lordul Dane o va introduce în societate. Însă Dane e atras în lumea ei periculoasă, unde elevul devine profesor și dragostea este cel mai mare risc dintre toate.

14.06 CONTELE MEU IUBIT de Kate Bateman

O altă nouă autoare și primul volum al seriei „Burlacii din Bow Street“.
Vărul Georgianei Caversteed o obligă să se mărite, dar Georgie creează un plan nebunesc pentru a deveni văduvă: se căsătorește cu un criminal condamnat înainte de a fi executat. Însă cel pe care-l alege este agent secret, aflat în închisoare sub acoperire, așa că după câteva săptămâni, Georgie dă peste el viu și nevătămat la un eveniment din înalta societate. Wylde are mâna ei, dar va putea să-i câștige inima?

bookzone.ro
  Iubiri de poveste - mai 2021

21.06 DUCELE, DOAMNA ȘI BEBELUȘUL de Vanessa Riley

A treia nouă autoare a colecției și primul volum al seriei „Femei îndrăznețe, bărbați seducători“.
Când soțul ei moare, Patience Jordan este întemnițată pe baza unor acuzații false, dar riscă totul pentru a-și vedea copilul nou-născut, aflat sub tutela lui Busick Strathmore, vărul fostului ei soț, un erou militar rănit. Oare Patience și Busick se pot transforma din dușmani înverșunați în iubiți pasionali?

28.06 ÎN PAT CU DIAVOLUL de Kerrigan Byrne

Ultimul volum al trilogiei „Diavolii îngenuncheați“.
Este numit Diavolul din Dorset, un bărbat puternic și periculos, aflat în serviciul secret al Coroanei. El pune ochii pe frumoasa contesă Francesca Cavendish, cea care are propriile secrete întunecate și amenință să-i zdruncine întreaga lume. Oare-și vor găsi dragostea vieții lor sau o vor pierde, atunci când totul e dat în vileag?

libris.ro

Acestea sunt cărțile din Colecția Iubiri de poveste ce vor apărea în luna iunie 2021.

Colecția Iubiri de poveste este disponibilă și pe litera.ro și elefant.ro

libris.ro

Lectură plăcută!

Lasă un răspuns