Topuri și liste

Colecția Cărți romantice Iulie 2021

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Iată cărțile ce vor fi publicate în colecția LIRA – Cărți romantice în luna Iulie 2021:

02.07 CURAJUL UNUI NOU ÎNCEPUT de Lexi Blake

O nouă autoare și primul volum al seriei „Butterfly Bayou“.
După o întorsătură tragică în viața ei, Lila Daley se retrage în orășelul Papillon, Louisiana, însă adaptarea ei în comunitatea ciudată este mai dificilă decât și-ar fi putut imagina.
În calitate de tată singur, șeriful Armie LaVigne își dă repede seama că Lila este potrivită pentru el și intenționează să o cucerească. Însă când trecutul le amenință fericirea, Armie va trebui să decidă dacă are suficientă încredere în Lila pentru a avea parte de un happy-end.

09.07 SEDUSĂ PÂNĂ DUMINICĂ de Catherine Bybee

Volumul cu nr. 6 al seriei „Căsătorii neașteptate, după CUCERITĂ PÂNĂ MARȚI, care va apărea pe 18 iunie!

Meg Rosenthal, de la agenția matrimonială Alliance, se duce pe o insulă retrasă ca să evalueze potențialul acesteia pentru o lună de miere. Nu crede în dragoste și n-are de gând să se încurce cu proprietarul sexy al insulei, care-i face avansuri.
Valentino Masini este un om de afaceri de succes, obișnuit să aibă tot ce vrea. Nu și-a dorit niciodată pe cineva atât cât o dorește pe Meg. Dar exact când el decide să o convingă să rămână, altcineva decide că ar putea fi timpul să o dea afară pe Meg de pe insulă… definitiv.

bookzone.ro
  Colecția Cărți romantice - Noiembrie 2021

23.07 UNORA LE PLAC SCOȚIENII de Suzanne Enoch

Volumul cu nr. 4 al seriei „Scoțieni nestăpâniți, după PASIUNEA UNUI SCOȚIAN, publicat la sfârșitul lunii mai.

Catriona MacColl fuge de-acasă împreună cu sora ei vitregă pentru a scăpa de o nuntă nedorită. Băiatul rău Munro MacLawry îi aduce tot ce are nevoie pentru a supraviețui peste iarnă în abația abandonată, dar reprezintă o complicație neașteptată, căci clanul MacDonald are alte planuri pentru ea. Oare Munro poate fi singura ei șansă de a trăi viața plină de iubire la care doar visa?

30.07 ÎN BRAȚELE AMURGULUI de Sandra Brown

Pentru Paris Gibson, emisiunea ei de la radio este o evadare și un contact cu lumea exterioară. Pentru ascultătorii săi fideli, ea este o prietenă de încredere, care le ascultă problemele și, ocazional, oferă sfaturi. Dar un ascultător – „Valentino” – îi spune că sfaturile sale pentru fata pe care o iubește au făcut-o să-l părăsească, iar în următoarele 72 de ore, el vrea să o omoare pe fata pe care a răpit-o apoi va veni după Paris. Pe măsură ce amenințările lui Valentino sunt tot mai aproape de a deveni realitate, Paris se vede nevoită să se ocupe de un criminal care poate să nu fie deloc străin.

libris.ro
Dacă vă plac cărțile din colecție Lira – cărți romantice, găsiți mai multe pe litera.ro.

Vezi și alte cărți de dragoste.

libris.ro

Lasă un răspuns