Topuri și liste

Colecția Iubiri de poveste Iulie 2021

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Romanele care vor fi publicate în colecția ALMA – Iubiri de poveste în luna IULIE.

05.07 IUBIRE LA CEAS DE SEARĂ de Anna Campbell

Vol. 4 din seria „Fiii păcatului“, după CURAJUL UNUI DUCE, apărut pe 31 mai.

O femeie caută răzbunare, dându-se drept menajeră pentru a-l ruina pe marchizul de Leath, care i-a frânt inima surorii sale. Dar trebuie să reziste ea însăși tentațiilor ticălosului… în timp ce-i dă câte un sărut în lumina lunii.

12.07 MIREASĂ CU GHINION de Janna MacGregor

O nouă autoare și primul volum din seria „Moștenitoarele Cavensham“.

Lady Claire Cavensham rămâne cu gura căscată atunci când este anunțată logodna sa cu lordul Pembrooke, pe care abia îl cunoaște. Însă după patru logodne eșuate, nu este în măsură să refuze.
Alexander cere mâna logodnicei dușmanului său pentru a se răzbuna. Norocul lui că femeia „blestemată” este disperată. Dar ceea ce începe ca o farsă se transformă în ceva scandalos de profund…

bookzone.ro

19.07 PRINS ÎN MREJE de Kate Bateman

Volumul al doilea al seriei „Burlacii din Bow Street“, după CONTELE MEU IUBIT, care apare pe 14 iunie.

Alex Harland, agent pe Bow Street, are un singur caz nerezolvat: identitatea femeii misterioase care i-a furat un sărut înainte de a pleca în război. Când începe investigația pentru Nightjar, un hoț de bijuterii londoneze, dă la tot pasul de ademenitoarea Emmy Danvers.
Chiar dacă Emmy îl iubește pe Alex de ani de zile, nu poate risca să-și dezvăluie identitatea ca Nightjar. Însă când reputația – și viața – ei sunt în pericol, oare Alex își va da seama că unele reguli sunt făcute pentru a fi încălcate din dragoste?

  Colecția Iubiri de poveste - Octombrie 2021

26.07 STRĂINUL SEDUCĂTOR de Kerrigan Byrne

Volumul cu nr. 7 al seriei „Rebeli victorieni“ /Fetele Goode 1

Sir Carlton Morley, șef al Scotland Yard, cunoscut ca un justițiar, bun luptător, cu voință neclintită, a fost un hoț și un criminal în copilărie. Acum stă noaptea la pândă, jurând să nu cadă niciodată în ispită. Până când apare Prudence Goode care tânjește după o noapte de pasiune, înainte de a se supune unei vieți plictisitoare. Când se lasă cuprinși de pasiune, această slăbiciune a lui Morley poate fi folosită de dușmani împotriva lui.

libris.ro

Acestea sunt cărțile din Colecția Iubiri de poveste ce vor apărea în luna iunie 2021.

Colecția Iubiri de poveste este disponibilă și pe litera.ro și elefant.ro

libris.ro

Lectură plăcută!

Lasă un răspuns