Topuri și liste

Colecția Iubiri de poveste – August 2021

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Iată romanele ce vor fi publicate în colecția ALMA – Iubiri de poveste în luna August 2021:

02.08 UN DUCE SUB ACOPERIRE de Sabrina Jeffries

Volumul cu nr. 4, care încheie seria „Dinastia ducilor”, după CINE ÎȘI DOREȘTE UN DUCE? apărut în luna martie.

bookzone.ro

Sheridan, duce de Armitage, face o anchetă secretă. Vanessa, fiica unuia dintre suspecți îl captivează, dar ducele e hotărât să reziste atracției. Când Vanessa se preface îndrăgostită de altcineva, iar Sheridan devine gelos, cei doi sunt prinși într-o situație compromițătoare, așa că se pretind logodiți, iar de aici nu mai e decât un pas până la dragostea adevărată.

09.08 CRAIUL PE CARE ÎL IUBESC de Shana Galen

libris.ro

Volumul cu nr. 2 al seriei „Puștii din Covent Garden”, după CUM SE AMUZĂ NOBILII, apărut în luna iunie.

Pentru a supraviețui, Gideon și-a petrecut viața în lumea interlopă a Londrei. Acum plănuieste un ultim jaf pentru a-și câștiga libertatea. Dar Lady Susanna Derring îl surprinde asupra faptului și, pentru a nu-l denunța, îi cere să o ducă în lumea experiențelor interzise. Urmează o aventură nebună în care Susanne descoperă că nimic – nici măcar Gideon – nu este așa cum pare.

libris.ro
  Poezii cu Moș Crăciun pentru copii

16.08 PRINȚESA SEDUSĂ de Kate Bateman

Volumul cu nr. 3, care încheie seria „Burlacii din Bow Street, după romanul PRINS ÎN MREJE, care va apărea săptămâna viitoare.

nemira.ro

Având un trădător periculos pe urmele ei, prințesa Anastasia Denisova se deghizează în „Anna Brown” și acceptă oferta agentului secret Sebastien Wolff care se oferă să o găzduiască în cazinoul său. Curând între ei se aprind flăcările atracției reciproce. Oare ar putea o prințesă să se căsătorească cu un ticălos?

23.08 MIREASA NOROCOASĂ de Janna Mc Gregor

libris.ro

Volumul cu nr. 2 al seriei „Familia Cavensham”.

Nick nu crede în iubire, se dedică afacerilor. Emma nu vrea să se căsătorească, învinovățindu-se că nu și-a ajutat prietena să scape la timp dintr-o căsnicie brutală. Dar un moment compromițător le răstoarnă planurile, iar Nick pare singurul bărbat care să o susțină și să lupte pentru inima Emmei.

30.08 SĂRUTĂ-MĂ CU FOC de Shana Galen

Ultimul volum al trilogiei „Puștii din Covent Garden”.

Când Sir Brook Derring este angajat de un duce pentru a-i găsi fiica răpită, Brook nu vrea decât să o salveze pe Lila, cea care i-a frânt inima cu ani în urmă și să se întoarcă la viața lui solitară. Siliți de împrejurări să se căsătorească, cei doi trebuie să depășească mândria și prejudecățile care îi despart.

  Colecția Iubiri de poveste martie 2021

Acestea sunt cărțile din Colecția Iubiri de poveste ce vor apărea în luna august 2021.

Colecția Iubiri de poveste este disponibilă și pe litera.ro și elefant.ro

Lasă un răspuns