Topuri și liste

Colecția Cărți romantice – Octombrie 2021

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 5]

Iată romanele ce vor fi publicate în colecția LIRA – Cărți romantice în luna Octombrie 2021

01.10 DE ACUM, PENTRU TOTDEAUNA de Bella Andre

Al doilea volum al seriei „Familia Sullivan”, după DRAGOSTEA DIN OCHII TĂI, publicat la sfârșitul lunii aprilie.

Viața lui Marcus Sullivan nu va mai fi la fel după ce o cunoaște într-un club de noapte pe Nicola, o cântăreață cunoscută în întreaga lume pentru muzica ei senzuală. Nico a fost trădată în dragoste și nu mai vrea să sufere din nou. Însă aventura de o noapte se transformă în ceva mai profund, iar ei se simt foarte atrași unul de celălalt.

bookzone.ro

08.10 ÎN EXCLUSIVITATE de Sandra Brown

Barrie Travis, reporteră la un mic post de televiziune, primește o invitație de la prima doamnă Vanessa Merritt pentru o discuție privată. Soția președintelui vrea să-i împărtășească durerea după moartea subită a bebelușului ei. Oferindu-i exclusivitatea, Barrie investighează moartea copilului împreună cu Gray Bondurant, fost asistent prezidențial, urmărind o pistă de minciuni și intrigi până la ușa Casei Albe. Dar crimele și ambițiile pun în pericol viețile lor și viitorul națiunii.

libris.ro

15.10 PE MUCHIA DORINȚEI de Amanda Quick

Al treilea volum al seriei „Burning Cove”, după FATA CARE ȘTIA PREA MULTE și DOAMNA DISPĂRUTĂ, publicate în 2018.

În 1930 Amalie Vaughn se mută la Burning Cove și investește toți banii în renovarea unui hotel, dar primul oaspete este ucis de robotul inventat chiar de el în timpul unei demonstrații cu un public numeros.
Matthias Jones investighează crima, iar atracția dintre el și Amalie este intensă, dar și periculoasă. Oare pot avea încredere unul în celălalt și în pasiunea lor?

libris.ro
  Cele mai frumoase poezii de Crăciun și poezii de iarnă pentru copii

24.09 DUCESA NOPȚII de Eloisa James

Volumul cu nr. 7 al seriei „Familia Westcott”, după TOTUL PENTRU ONOARE, publicat anul trecut.

Deși nu mai crede că va găsi dragostea adevărată, Lady Jessica Archer vrea să se căsătorească. Dintre pretendenți, misteriosul Gabriel Thorne i se pare complet nepotrivit, deoarece a îndrăznit, la prima întâlnire, să-și anunțe intenția de a se căsători cu ea. Își va da seama cine este cu adevărat Gabriel și cât de departe ar merge pentru a o proteja?

nemira.ro

29.10 ZECE FELURI DE A FI ADORATĂ de Sarah MacLean

Al doilea volum al seriei „Numerele iubirii”, după NOUĂ REGULI DE NESOCOTIT, publicat la începutul lunii septembrie.

Nicholas St. John, cel mai râvnit burlac al Londrei, este hăituit de fetele dornice de măritiș, așa că acceptă misiunea de a da de urma surorii fugare a unui duce, însă descoperă cea mai încăpățânată și fascinantă femeie pe care a întâlnit-o vreodată! Lady Isabel Townsend are multe secrete și prea puțini bani, iar Lord Nicholas ar putea fi salvarea ei. Doar să nu se îndrăgostească de el până peste urechi…

libris.ro
Dacă vă plac cărțile din colecție Lira – cărți romantice, găsiți mai multe pe litera.ro.

Vezi și alte cărți de dragoste.

Lectură plăcută! 

Lasă un răspuns