Topuri și liste

Colecția Iubiri de poveste – Octombrie 2021

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Iată romanele ce vor fi publicate în colecția ALMA – Iubiri de poveste în luna Octombrie 2021

04.10 AVENTURIERA de Kerrigan Byrne.

Al doilea volum al seriei „Fetele Goode”, după STRĂINUL SEDUCĂTOR, publicat în luna iulie.

Chirurgul Titus Conleith a jurat să nu-și mai dăruiască niciodată inima unei alte femei, după ce în trecut Honoria Goode i-a spulberat speranțele și s-a căsătorit cu altcineva. Este femeia căreia tocmai i-a salvat viața. Honoria a avut parte de o căsătorie lipsită de iubire, iar acum e văduvă. Pe măsură ce pasiunea lor reînvie, Honoria se întreabă dacă el îi va mai acorda o șansă la dragoste.

bookzone.ro

11.10 O LADY NOROCOASĂ de Sherry Thomas

O nouă autoare și primul volum al trilogiei „Londra”.

Felix Rivendale, marchizul de Wrenworth, este admirat de bărbați și adorat de femei. Louisa Cantwell trebuie să se căsătorească pentru a-și întreține surorile, dar nu crede în perfecțiunea Lordului Wrenworth, însă fiind singurul pretendent îl acceptă. Oare se va putea îndrăgosti de un bărbat plin de secrete întunecate, care ar putea să o distrugă și pe ea?

libris.ro

18.10 ÎNDRUMAR PENTRU SEDUCȚIE – Victoria Alexander

Al doilea volum al seriei „Societatea Doamnelor Călătoare”, după ÎNDRUMAR PENTRU IUBIRE, publicat în 2017.

Lady Wilhelmina Bascombe are probleme financiare și vrea să recupereze o comoară de familie – un tablou renascentist aflat la Veneția. Societatea Doamnelor Călătoare îi sare în ajutor, organizând un turneu în Europa. Dante Augustus Montague, pasionat de colecția de artă a familiei sale, se alătură grupului, urmărind și el recuperarea tabloului care consideră că i se cuvine de drept. Willie și Dante știu că sunt rivali, iar căutarea lor comună i-ar putea compromite… sau i-ar putea face fericiți pentru totdeauna.

libris.ro
  Cele mai frumoase poezii de Mihai Eminescu

25.10 NOAPTEA PLĂCERILOR de Tessa Dare

Primul volum al seriei „Spindle Cove”.

Spindle Cove este un refugiu pentru soțiile dezamăgite de căsătorie și fetele care s-au încurcat cu cine nu trebuie. Victor Bramwell, noul conte de Rycliff trebuie să strângă o oaste, pentru a-și redobândi statutul pe câmpul de luptă, după ce a fost rănit. Dar Susanna Finch îi stă în cale și vrea să salveze Spindle Cove de invazia armatei improvizate a lui Bram. Cine va câștiga când amândoi au atâta de pierdut?

nemira.ro

Acestea sunt cărțile ce vor apărea în colecția Iubiri de poveste în luna Octombrie 2021.

Colecția Iubiri de poveste este disponibilă și pe litera.ro și elefant.ro

libris.ro
Vezi și alte cărți de dragoste.

Lectură plăcută! 

Lasă un răspuns