Topuri și liste

Colecția Cărți romantice – Noiembrie 2021

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Iată romanele ce vor fi publicate în colecția LIRA – Cărți romantice în luna Noiembrie 2021

05.11 IUBIRE INTERZISĂ de J.R. Ward

Primul volum al seriei „Frăția Pumnalului Negru”.

Între vampiri și exterminatori se duce un război. Vampirii sunt apărați de șase războinici care formează Frăția Pumnalului Negru, conduși de Wrath, ultimul vampir pursânge de pe Pământ…
Beth Randall descoperă că atingerile necunoscutului senzual care o vizitează noaptea stârnesc în ea o foame care amenință să îi devoreze pe amândoi…

bookzone.ro

12.11 PĂCATELE INOCENȚILOR de Nora Roberts

În orășelul Innocence, un criminal violent începe să le ia viața celor mai frumoase tinere. Violonista Caroline Waverly se întoarce în orașul copilăriei fără a ști nimic despre asta, căutând să-și găsească liniștea. Apoi îl cunoaște pe fermecătorul Tucker, care însă e suspectat de crimele din oraș.

libris.ro

19.11 REFUGIUL DRAGOSTEI de Robyn Carr

Al doilea volum al seriei „Virgin River”, după NOI ÎNCEPUTURI ÎN VIRGIN RIVER, publicat în septembrie.

O femeie plină de vânătăi și fiul ei de trei ani ajung într-un bar din Virgin River, încercând să scape de trecut. Preacher vrea să îl pedepsească pe cel care a făcut asta și să o protejeze, dar curând își dă seama că simte mult mai mult pentru Paige. Atunci când apare fostul ei soț, Preacher știe că există lucruri pentru care merită să lupți.

libris.ro
  Haruki Murakami - cărți publicate în limba română

26.11 SĂ IUBEȘTI UN SCOȚIAN de Hannah Howell

Al treilea volum al seriei „Clanul Cameron”, după CUCERITORUL și CAVALERUL SCOȚIAN, apărute în 2018.

Gregor MacFingal Cameron vrea să-și găsească o mireasă bogată. Alana își caută sora. Amândoi sunt răpiți și aruncați într-o închisoare, urmând a fi eliberați în schimbul unei recompense. Dar reușesc să evadeze, iar Gregor pleacă cu Alana pentru a o ajuta să-și găsească sora geamănă. Curând, tentația duce la seducție, promisiunile nespuse sunt greu de ținut, iar dragostea schimbă totul.

nemira.ro
Dacă vă plac cărțile din colecție Lira – cărți romantice, găsiți mai multe pe litera.ro.

Vezi și alte cărți de dragoste.

Lectură plăcută! 

libris.ro

Lasă un răspuns