Topuri și liste

Colecția Cărți romantice – Decembrie 2021

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Iată romanele ce vor fi publicate în colecția LIRA – Cărți romantice în luna Decembrie 2021

03.12 NU POT SĂ NU MĂ ÎNDRĂGOSTESC de Bella Andre

Volumul cu nr. 3 al seriei „Familia Sullivan“.

Gabe Sullivan este pompier și o salvează dintr-un apartament cuprins de flăcări pe Megan Harris și pe fiica ei. Apoi nu se mai poate gândi decât la ea. Dar Megan și-a pierdut soțul care era pilot militar și a jurat să nu se mai îndrăgostească de un bărbat cu o meserie periculoasă. Însă iarna asta s-ar putea să aducă o schimbare pentru amândoi.

bookzone.ro

10.12 CALEA SPRE INIMA TA de Catherine Bybee

Primul volum al trilogiei Creek Canyon.

Părinții lui Parker au pierit într-un accident în urmă cu doi ani, iar ea a renunțat la facultate pentru a-și crește frații mai mici. Acum ultimul lucru de care are nevoie e un incendiu, urmat de o alunecare de pământ care amenință să distrugă totul. Colin Hudson trebuie să protejeze proprietatea lui Parker și este atras de fata care conduce totul cu mână de fier. Acum trebuie să o convingă să-și deschidă inima; uneori e nevoie de un dezastru ca să creezi ceva nou.

libris.ro
  Cele mai frumoase colinde de Crăciun pentru copii

17.12 STĂPÂNUL INIMII MELE de Mary Jo Putney.

Volumul cu nr. 6, care încheie seria „Rebeli de odinioară“.

După 12 ani, Kai Ramsay se întoarce în Scoția pentru a-și lua în primire rolul de moștenitor. Signy Matheson, sora mai mică a fetei cu care fusese el logodit îl ajută în această tranziție, dar vrea să-și urmeze visul de a deveni pictoriță. Caând capriciile naturii, problemele financiare și sentimentele pe care încep să le aibă Ramsay și Signy creeaza complicații suplimentare vor reuși cei doi să dea o șansă iubirii?

libris.ro

24.12 PRIMA ȘI ULTIMA DRAGOSTE de Jill Shalvis

Volumul cu nr. 12, care încheie seria „Lucky Harbor“.

Callie Sharpe se întoarce în Lucky Harbor și îl întâlnește pe Tanner, cel de care fusese îndrăgostită în adolescență. Amândoi au avut parte de dezamăgiri în dragoste și nu-și doresc să mai sufere. Oare pot lăsa trecutul în urmă pentru un viitor luminos împreună?

nemira.ro

31.12. DRUMUL SPRE IUBIREA UNEI LADY de Caroline Linden

Ducele și Ducesa de Wessex au plecat cu treburi, iar Viola Cavendish trebuie să organizeze o petrecere pentru câteva tinere domnișoare. Acum primește vizita neașteptată a lui Wesley Morane, lordul Winterton și a nepotului său rebel, iar o ninsoare abundentă îi lasă pe toți blocați în castelul Kingstag, cu câteva zile înainte de Crăciun. Dar Wesley și-ar dori să deblocheze doar drumul spre inima Violei…

libris.ro
  Colecția Iubiri de poveste Iulie 2021
Dacă vă plac cărțile din colecție Lira – cărți romantice, găsiți mai multe pe litera.ro.

Vezi și alte cărți de dragoste.

Lectură plăcută! 

Lasă un răspuns