Topuri și liste

Colecția Iubiri de poveste – Decembrie 2021

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Iată romanele ce vor fi publicate în colecția ALMA – Iubiri de poveste în luna Decembrie 2021

06.12 O AFACERE SECRETĂ de Sherry Thomas

Volumul nr. 2 al „Trilogiei Londrei“, după O LADY NOROCOASĂ, apărut luna trecută.

Lord și Lady Tremaine au un mariaj perfect, bazat pe curtoazie și libertate, căci în ultimii zece ani soții au locuit pe continente separate. Gigi și Camden s-au luat din dragoste, dar s-au despărțit imediat după nuntă ca urmare a unei trădări. Acum Gigi vrea să se mărite din nou, iar unul dintre cele mai admirate cupluri ale Londrei trebuie fie să se îndrăgostească din nou, fie să se despartă pentru totdeauna.

bookzone.ro

13.12 TENTAȚIA SEDUCȚIEI de Kerrigan Byrne

Volumul nr. 4 al seriei „Fetele Goode“, după FLIRTURI PERICULOASE, apărut acum două săptămâni.

Gabriel Sauvageau este creierul uneia dintre cele mai periculoase bande de hoți. Știe că nu o merită pe Felicity Goode. Dar asta nu-l oprește să o protejeze, sperând că-și va alina sufletul. Timida Felicity nu-și face iluzii că se va putea mărita vreodată, din moment ce tremură și se bâlbâie când vorbește cu cineva. Are nevoie de un bodyguard, dar cel pe care l-a ales o face să tremure într-un fel care n-are de a face cu frica.

libris.ro
  Colecția Iubiri de poveste - August 2021

21.12 CUM SĂ DEVII DUCESĂ de Marie Force

Derek Egan, Duce de Westwood trebuie să se însoare înainte de a împlini treizeci de ani, altfel își pierde titlul. Dar sătul de debutante, se refugiază la casa sa de la țară din Essex unde o găsește pe Catherine McCabe, care nu știe cine este el. Derek este captivat de frumusetea ei, dar oare legătura lor va supraviețui atunci când Catherine va afla adevărul?

libris.ro

27.12 O LADY LA MIEZUL NOPȚII de Tessa Dare

Volumul cu nr. 3 al seriei „Spindle Cove“, după ȘAPTE ZILE DE IUBIRE, care va apărea pe 29.11.

Kate Taylor nu a încetat niciodată să tânjească după dragoste. Dar n-ar căuta-o în brațele caporalului Thorne. Când străini misterioși vin în căutarea lui Kate, Thorne se dă drept logodnicul ei. El pretinde că vrea doar siguranța lui Kate. Dar de ce există o pasiune mocnită în sărutul lui?

nemira.ro

Acestea sunt cărțile ce vor apărea în colecția Iubiri de poveste în luna Decembrie 2021.

Colecția Iubiri de poveste este disponibilă și pe litera.ro și elefant.ro

libris.ro
Vezi și alte cărți de dragoste.

Lectură plăcută! 

Lasă un răspuns