Recenzii carti · Rezumate

Zanzibarezul – Jurnalul unui lunatic în Zanzibar – prezentare carte de Ciprian Iftime

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 5]

Zanzibarezul – Jurnalul unui lunatic în Zanzibar de Ciprian Iftime este o carte despre călătorii, atât pe insula Zanzibar din Africa, cât și spre Sinele interior.

Cititorul, martor la această călătoriei, se va trezi călător spre propriul Sine, căci relatările nu au cum să nu aprindă o scânteie care să te ghideze apoi pe drumul din propria călătorie în viață, oriunde va vrea ea să te ducă să o trăiești și să te trăiești pe tine în modul cel mai autentic.

Cu bune, cu grele, cu suișuri și coborâșuri, cu lecții învățate sau repetate. Toate acestea îți dezvăluie limitele și-ți dau oportunitatea să le depășești pentru a afla cine ești cu adevărat și să descoperi minunăția creației din noi, cât și din afara noastră.

bookzone.ro

E despre a găsi lumina care se ascunde în spatele umbrei și care așteaptă tăcută să fie dezvăluită, să ne binecuvânteze cu darurile ei.

Zanzibarezul – Jurnalul unui Lunatic in Zanzibar – detalii carte

Publicare: Editura Dharana, 2024, 352 pg
Gen: călătorii, jurnal, povestiri
Nota mea: ⭐ ⭐ ⭐ ⭐⭐ /5

libris.ro

Disponibilitate carte

Zanzibarezul – recenzie carte

“Am simțit că citesc jurnalul unui prieten. De fapt, Ciprian e fiecare dintre noi, un personaj aflat într-o continuă căutare. O carte scrisă cu multă asumare, sinceritate și vulnerabilitate, care ne arată că lumea e a celor curajoși. Că orice călătorie exterioară e, mai presus de orice, o călătorie interioară, de descoperire și auto-cunoaștere. Că lumea nu e despre lume, neapărat, ci despre noi înșine în ea. Paginilor scrise într-o notă obiectivă, aproape gravă, li se alătură notațiile cu implicații afective. Întregul devine o chemare spre tărâmuri necunoscute, pentru a croi drumul spre noi înșine. Un traseu spre maturitate, nuanțat cu povești uneori intime, alteori presărate cu aromele cotidianului prozaic ale vieții reale din Zanzibar – dincolo de turismul în masă și exotismul unei insule din Africa. O incursiune în viața unui lunatic devine astfel o incursiune în viața fiecăruia dintre noi, indiferent de drumurile pe care le străbatem – fie ca simpli privitori, fie ca protagoniști.”
Andreia, HaiHui în doi

  Vindecarea - poezie de Kitty O’Meara
Despre autor

Ciprian Iftime este un roman stabilit de 10 ani în Zanzibar și deține aici două resorturi vizitate de mulți români și nu numai.

libris.ro

Lectură plăcută! 📖One thought on “Zanzibarezul – Jurnalul unui lunatic în Zanzibar – prezentare carte de Ciprian Iftime

  1. Cartea “Zanzibarezul – Jurnalul unui lunatic în Zanzibar” de Ciprian Iftime pare să ofere o călătorie captivantă și profundă atât într-o locație exotică, precum insula Zanzibar din Africa, cât și în călătoria interioară spre sinele propriu. Este încurajator să vedem cum această carte nu doar împărtășește experiențele autorului, ci și inspiră cititorii să exploreze propriile lor călătorii interioare și să-și descopere autenticitatea și înțelepciunea interioară. Cu siguranță, această carte va fi o resursă valoroasă pentru cei care caută să înțeleagă mai bine propria lor călătorie în viață și să-și exploreze potențialul de creștere și transformare.

Lasă un răspuns