Prezentare cărți

Acea zi – carte de Blanka Lipinska

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Cartea Acea zi de Blanka Lipinska a fost așteptată cu nerăbdare de fanii filmului 365 dni după ce au devorat primul volum din serie, 365 de zile.

acea zi carte blanka lipinska

Acea zi, Blanka Lipinska – detalii carte

Titlu original: Ten dzień
Serie: 365 de zile (365 dni)
Publicare: Bookzone, 2021, 432 pag
Prima apariție: 2018
Ecranizare: În curs
Gen: roman erotic
Nota Goodreads: 3.3 /5

Disponibilitate carte

Acea zi – Prezentare carte

Laura Biel pare că trăiește o iubire ca în povești în Sicilia alături de Massimo. O viață perfectă în care Massimo îi oferă totul, de la cadouri la un lux pur și simplu de neimaginat. Dar atunci când în jurul său se află doar clanuri mafiote, fericirea este umbrită de crime, răpiri și situații tensionate. Și este pe cale să afle că este aproape la fel de simplu să-ți distrugi viața precum este să te îndrăgostești. Mai ales după ce Laura îl cunoaște pe fratele geamăn al lui Massimo, Adriano, și este răpită de Marcelo „Nacho” Matos, fiul unei familii mafiote spaniole stabilite în Insulele Canare.

Povestea lui Massimo și a Laurei te va purta prin răsturnări de situație surprinzătoare, te va face să intri într-o goană împotriva timpului și a destinului, în care evadările, urmăririle, trădările, pericolele de moarte și luptele pentru onoare încearcă să distrugă iubirea de basm pe care ar putea să o trăiască cei doi protagoniști.

elefant.ro

Sursa: bookzone.ro

Lectură plăcută! 📖Lasă un răspuns

librariadelfin.ro
edituradiana.ro