Uncategorized

365 de zile (365 dni), carte de Blanka Lipinska

Click to rate this post!
[Total: 64 Average: 4]

365 de zile (365 dni), carte erotică scrisă de Blanka Lipinska este considerată varianta poloneză a cărții Fifty Shades of Grey.

Update

Volumul 3 al cărții, Următoarele 365 de zile este disponibil pe: BOOKZONE.RO

Vezi și volumul doi al seriei 365 de zile, Acea zi disponibil pe bookzone.ro.

bookzone.ro

365 de zile carte blanka lipinska

Titlu: 365 de zile
Titlu original: 365 dni
Autor: Blanka Lipinska
Publicare: Bookzone, 2020
Nr. pagini: 416
Ecranizare: 2020

libris.ro
Disponibilitate carte:

Ca multe alte cărți, 365 dni (365 de zile) a cunoscut popularitatea internațională odată cu adaptarea ei și apariția filmului pe Netflix.

365 DNI carte de Blanka Lipinska 365 de zile carte

libris.ro

365 de zile, carte – prezentare

Povestea îi are în centrul ei pe Don Massimo Toricelli, devenit capul mafiei siciliene după ce tatăl său a fost asasinat și Laura Biel, director de vânzări, aflată în vacanță cu iubitul și niște prieteni în Sicilia. Relația cu acesta scârțâia și spera ca prin vacanța asta să mai remedieze lucrurile.

În urmă cu câțiva ani, Massimo fusese împușcat de mai multe ori. În timp ce se lupta pentru viață, inima i s-a oprit și a avut o viziune cu o femeie. Când și-a revenit și-a promis că o va găsi și o va face a lui.

nemira.ro
  Vraciul, carte de Tadeusz Dolega Mostowicz

La două zile după ce ajunsese în Sicilia, când își aniversa cei 29 de ani, Laura este răpită de către Massimo, acesta recunoscând-o ca fiind femeia pe care o căuta. Cu amenințarea că-i va răni pe cei dragi, o face să stea lângă el și îi acordă 365 de zile să se îndrăgostească de el.


Seria cuprinde în total trei părți:

libris.ro

Despre autoare

Blanka Lipinska s-a născut pe 22 iulie în 1985 și, judecând după succesul cărților, toate devenind bestseller, putem spune că a dat lovitura.

Mai ales acum, când la doar două zile de la lansare, filmul 365 dni/ 365 de zile a devenit cel mai vizionat film pe Netflix.


Însă, în timp ce o parte din cei care au văzut filmul 365 dni își doresc să apară adaptarea și celorlalte cărți, o altă parte critică atât filmul, cât și cărțile ca fiind nepotrivite, pline de scene de violență și abuzuri sexuale, oferind o tentă greșită, romantică sindromului Stockholm


Eu, una, deși urmăresc noutățile în materie de cărți, dar și de filme, nu mă simt atrasă de genul ăsta de cărți, comerciale, care șochează și își atrage publicul tocmai prin conținutul “picant”, deși uneori mi se pare exagerat, dar pot înțelege preferința oamenilor pentru un astfel de gen și le-o respect.

  Vicontele care mă iubea - volumul 2 din seria Bridgerton de Julia Quinn (recenzie)
Dacă îți plac cărțile erotice, găsești o vastă selecție pe elefant.ro și libris.ro.

Sursă photo: facebook.com/365dni365days2020film
bookzone.ro – 365 de zile carte

5 thoughts on “365 de zile (365 dni), carte de Blanka Lipinska

Lasă un răspuns