Prezentare cărți

Următoarele 365 de zile (vol. 3) – rezumat carte de Blanka Lipinska

Click to rate this post!
[Total: 14 Average: 3.9]

Cartea Următoarele 365 de zile scrisă de Blanka Lipinska reprezintă ultimul volum din seria 365 de zile, a cărei adaptare a bătut recordurile pe Netflix.

Următoarele 365 de zile carte vol 3 Blanka Lipinska
Următoarele 365 de zile – detalii carte

Publicare: Bookzone, 2021, 400 pg
Gen: roman erotic
Titlu original: Kolejne 365 dni

Cartea Următoarele 365 de zile este disponibilă pe:
Următoarele 365 de zile – rezumat carte

Următoarele 365 de zile este continuarea seriei de bestselleruri scrisă Blanka Lipinska despre Laura Biel, răpită de un șef al mafiei siciliene. Dacă cineva crede că lui Lipińska îi va fi greu să-și surprindă din nou cititorii, ar trebui să-și pună centurile de siguranță, pentru că Următoarele 365 de zile este ca o călătorie în rollercoaster!

bookzone.ro

Laura, însărcinată, este împușcată. Cei mai buni medici se luptă pentru viața ei. Soțul ei, șeful mafiei siciliene, trebuie să ia cea mai grea decizie din viața lui – pe cine să salveze: pe iubita lui sau pe copilul lor… Ce alegere va face Massimo? Oare viața fără Laura va mai avea sens pentru el? Va fi capabil să-și crească singur fiul? Milioane de gânduri se învârt în capul lui, dar niciunul dintre ele nu-i aduce vreo alinare. Nu știe ce se va întâmpla cu familia sa. Ale cui vor fi cele 365 de zile pe care le vom urmări în cea de-a treia parte a seriei?

  365 de zile (365 dni), carte de Blanka Lipinska
Despre autoare

Blanka Lipinska s-a născut pe 22 iulie în 1985 și, judecând după succesul cărților, toate devenind bestseller, putem spune că a dat lovitura.

libris.ro

Dacă ți-a plăcut cartea Următoarele 365 de zile de Blanka Lipinska vezi și celelalte cărți din seria 365 de zile:


Lectură plăcută! 📖libris.ro

2 thoughts on “Următoarele 365 de zile (vol. 3) – rezumat carte de Blanka Lipinska

Lasă un răspuns