Prezentare cărți

Acolo unde cântă racii – carte de Delia Owens

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 4]

Acolo unde cântă racii este cartea de debut, devenită bestseller a scriitoarei Delia Owens. Cartea urmează să fie ecranizată, producătoarea fiind Reese Witherspoon.

Acolo unde canta racii carte

Acolo unde cântă racii – detalii carte

Publicare: Pandora, 2021, 448 pg
Titlu original: Where the Crawdads Sing
Prima apariție: 2018
Gen: mister, bildungsroman
Ecranizare: urmează
Nota Goodreads: 4.46/5

Disponibilitate carte

Dacă locuiești în afara țării, găsești cartea Acolo unde cântă racii în diferite limbi pe Amazon.com.

bookzone.ro

Acolo unde cântă racii – prezentare carte

Zvonurile despre Fata Mlaștinii au circulat mulți ani în Barkley Cove, un orășel liniștit de pe coasta Carolinei de Nord. Așa că, în 1969, când frumosul Chase Andrews este găsit mort, localnicii bănuiesc imediat că a fost ucis de Kya Clark, adevăratul nume al Fetei Mlaștinii.

libris.ro

Însă Kya nu este nici pe departe sălbăticiunea pe care și-o închipuie lumea. Sensibilă și inteligentă, a supraviețuit singură în mlaștinile cu vegetație luxuriantă de pe malul oceanului, imprietenindu-se cu pescărușii, descoperind bogăția nesfârșită a pădurilor brăzdate de canale și învățând lecții de viață accesibile doar celor care traiesc în natură.

Intr-o bună zi, Kya simte înfiripându-se în sufletul ei dorința de a fi iubită, iar când doi tineri din oraș sunt atrași de frumusețea ei neobișnuită, viata i se schimbă complet, capatand un alt sens. Dar, nu după mult timp, ceva cu totul neprevăzut îi sfărâmă noua existență.

libris.ro

Recenzii internaționale

Un roman de o frumusețe tulburătoare.

The New York Times Book Review

Delia Owens explorează felul în care izolarea afectează comportamentul uman, precum și efectul profund pe care îl poate avea respingerea asupra noastră.

Vanity Fair

Un roman pasionant despre maturizarea unei fete singuratice în mlaștinile din Carolina de Nord.

The New York Times

O crimă misterioasă în mijlocul naturii și o poveste de dragoste cu un final pe care nu-l veți ghici și nu-l veți uita niciodată.

Entertainment Weekly
Despre autoare

Delia Owens și-a obținut licența în zoologie la Universitatea din Georgia și doctoratul în etologie la Universitatea din California.

  Cartea femeilor care merită mai mult de Dr. Shefali Tsabary

Împreună cu fostul ei soț, Mark, a scris trei bestselleruri internaționale despre anii pe care i-au petrecut ca naturaliști în Africa: Cry of the Kalahari, The Eye of the Elephant şi Secrets of the Savanna.

nemira.ro

A primit Premiul John Burroughs pentru carte de știință și a publicat articole în Nature, African Journal of Ecology și International Wildlife.

În prezent, trăiește în Idaho.

libris.ro

Sursa: pandoram.ro

Dacă ți-a plăcut cartea Acolo unde cântă racii de Delia Owen, îți recomand și Palatele verzi de W. H. Hudson despre o fată a pădurilor.


Lectură plăcută! 📖Lasă un răspuns