Rezumate

Un păianjen care se crede Spiderman – rezumat text de Adina Popescu

Click to rate this post!
[Total: 7 Average: 4.6]

Textul “Un păianjen care se crede Spiderman”, al cărui rezumat îl găsești mai jos, este scris de Adina Popescu pentru manualul de Limba și literatura română pentru clasa a VI-a.

Un păianjen care se crede Spiderman rezumat
Un păianjen care se crede Spiderman – rezumat text

Pe când se afla pe cel mai lung fir al său, păianjenul aude țipete. Maria, noua locatară a casei în care locuia păianjenul, se sperie la vederea lui. Mama apare imediat și începe să-l caute. Acesta însă se ascunde în cartea Alice în țara minunilor.

Mama o dojenește pe Maria pentru că nu-și face curat în cameră și astfel își fac apariția păianjenii. În urmă cu trei luni s-au mutat la casă. Tatăl Mariei era plecat în străinătate, dar vorbeau cu el pe Skype. Păianjenul bănuia că dorul de acesta o făcea pe Maria să fie adesea neascultătoare.

bookzone.ro

Deși la început i-a fost greu să se acomodeze cu venirea lor, mai ales cu Maria care locuia în camera lui, păianjenul este bucuros să aibă o familiei.

Dar iată, mama îl găsește. Se amuză văzând cât e de mic în comparație cu descrierea făcută de Maria, care l-a numit uriaș. Mama deschide geamul și scutură cartea. Păianjenul scoate atunci firul său cel lung și coboară pe el strigând către Maria că e Spiderman.

libris.ro
  Soacra cu trei nurori - rezumat după Ion Creangă

Maria nu-l bagă în seamă, iar păianjenul speră să-și găsească o familiei numai a lui.

Sfârșit!

libris.ro

Dacă ți-a plăcut rezumatul textului Un păianjen care se crede Spiderman de Adina Popescu, vezi și alte rezumate (click aici pentru lista întreagă) :


Lectură plăcută! 📖nemira.ro

Lasă un răspuns