Recenzii carti

Poti sa tii un secret?-Sophie Kinsella (recenzie)

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Cartea “Poti sa tii un secret?” este un roman de dragoste plin de umor ce ii are ca protagonisti pe Emma Corrigan si Jack Harper.
Rating: ⭐⭐⭐
Sophie Kinsella (n. 1969) este o scriitoare britanica cunoscuta in special pentru seria de carti “Ma dau in vant dupa cumparaturi”. Cartile ei au fost traduse in peste 40 de limbi.
Cartea a aparut la Editura Polirom in anul 2006.


La prima vedere, viata Emmei pare sa fie perfecta, lucreaza intr-o companie mare, urmeaza sa fie promovata si are o relatie perfecta cu un barbat atragator. Insa toate par sa explodeze atunci cand Emma, aflata la bordul unui avion crede ca va muri. In toata panica pe care ea o traieste, crezand ca avionul se va prabusi, isi spune toate secretele barbatului care statea langa ea. Printre altele, ii destainuie si faptul ca nu este foarte multumita de viata ei, in special de relatia in care se afla. Asadar, Emma scoate la iveala tot felul de secrete care de are mai amuzante sau mai serioase.
Desi au aterizat in siguranta, Emma nu s-a gandit niciodata ca toate secretele ei sunt pericol, intrucat era sigura ca nu se mai intalni niciodata in viata ei cu acel strain.
Dar revenind la munca, Emma are parte de o mare surpriza. Se pare ca fondatorul companiei la care lucreaza, Jack Harper este chiar strainul caruia i-a destainuit toate secretele.

bookzone.ro
  Mara - rezumat carte de Ioan Slavici

Urmeaza evenimente pline de umor, dar si de romantism care te vor tine captivat in poveste.
Daca iti plac cartile de dragoste sau literatura chick-lit, cu siguranta nu trebuie sa ratezi carte “Poti sa tii un secret?” a lui Sophie Kinsella.


Lectura placuta!

libris.ro

6 thoughts on “Poti sa tii un secret?-Sophie Kinsella (recenzie)

Lasă un răspuns