Recenzii carti

Bet me-Jennifer Crusie (recenzie)

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Romanul „Bet me” scris de Jennifer Crusie face parte din categoria de carti chick lit.
Rating: ⭐⭐⭐⭐
Jennifer Crusie (n. 1949) – este o scriitoare americana contemporana, autoare a peste 20 de romane, multe dintre ele bestseller-uri.


Actiunea romanului debuteaza intr-un bar atunci cand Min (Minerva Dobbs) este parasita de iubitul ei aratos, David, intrucat nu a vrut sa intretina relatii sexuale cu el.
Intr-un alt colt al barului se afla Calvin Morris, un barbat superb si de succes. Dupa ce i-a dat papucii lui Min, David pune un pariu cu Calvin ca nu va reusi sa se culce cu ea in mai putin de o luna. Ba mai mult, pariaza ca nici nu va reusi sa o scoata la cina. Intamplarea face ca Min sa auda aceasta discutie si pentru a-l infuria pe David accepta sa ia cina cu Calvin. La finalul ei, insa, stiind despre pariu, Min isi promite ca nu se mai intalni niciodata cu el, in ciuda faptului ca era foarte atragator.
Viata, insa, ii aduce din nou impreuna, facand ca intre ei sa se aprinda scanteia pasiunii. Dar lucrurile nu sunt atat de simple, intrucat, pe parcurs, intervine David, dar si fosta iubita a lui Calvin, care e dispusa sa faca orice pentru a-l recapata.

bookzone.ro
  Quo Vadis de Henryk Sienkiewicz (recenzie)

„Bet me” este un roman usurel, insa fara prea multe clisee pe care il reomand iubitorilor de povesti de dragoste.


Lectura placuta!

libris.ro

4 thoughts on “Bet me-Jennifer Crusie (recenzie)

Lasă un răspuns