Recenzii carti

Recenzie Anything but love-Abigail Strom

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Carte de dragoste

Rating: ⭐⭐⭐

„Anything but love” este un roman de dragoste scris in limba engleza, publicat in 2016 la Editura Amazon Publishing. Din ceea ce am cautat eu, nu exista si varianta in limba romana.

bookzone.ro

Abigail Strom este o scriitoare americana contemporana ce scrie carti de dragoste incadrate in categoria chick lit.


Ben si Jessica au fost prieteni in liceu, dar la un moment dat, Jessica l-a indepartat incepand sa umble cu colegii populari din scoala. Din acel moment nu au mai vorbit, iar de la terminarea liceului nu s-au mai vazut niciodata.

libris.ro

Dar iata ca acum, fortat de mama sa, Ben asista la nunta Jessicai. Nunta care ajunge sa nu se desfasoare conform planului, fiind anulata. Ben si Jessica isi vorbesc pentru prima data, cu o oarecare stangacie la inceput, iar printr-o nebunie, Tom ajunge sa o insoteasca in „luna de miere”, vacanta in Bermuda ce era platita deja.

Aici cei doi ajung sa se cunoasca mai bine, sa inteleaga evenimente din trecut si au loc dezvluiri interesante. Desi au promis ca vor tine lucrurile sub control si la un nivel platonic, iata ca la un moment dat, sentimentele lor explodeaza intr-un sarut plin de pasiune. Insa isi promit ca tot ce se intampla in Bermuda ramane in Bermuda. Sa fie insa asa? Sa fie posibil ca sentimentele lor se reuseasca sa fie tinute ascunse atata timp?

libris.ro
  Zâna plăpumioară, Katharine Pyle

Este un roman de dragoste ce mi-a placut. O poveste interesanta, dar care nu m-a „innebunit”. Mi-a placut mult personajul „Ben”, descris aproape ca un „barbat perfect” si relatia care se reconstruieste intre cei doi și momentele in care ei mai fac cate un pas unul spre celalalt. Bineinteles ca nu lipsesc nici scenele de dragoste. Explicite.

Te invit, asadar, sa citesti „Anything but love”.

nemira.ro

3 thoughts on “Recenzie Anything but love-Abigail Strom

Lasă un răspuns