Topuri și liste

Top 5 cărți de Crăciun pentru copii – cu povești

Click to rate this post!
[Total: 3 Average: 5]

 

În acest articol voi prezenta top 5 cărți de Crăciun pentru copii. Aceste cărți cuprind povești de Crăciun clasice precum:

  • Spiridușii Crăciunului
  • Poveste de Crăciun
  • Fetița cu chibrituri
  • Bradul
  • Scrisoare de la Moș Crăciun
  • Răpirea lui Moș Crăciun
  • Darul Magilor
  • Cizmarul și spiridușii
  • Darul de Crăciun
  • Spărgătorul de nuci

 

bookzone.ro
Ca atmosfera să fie pe deplin magică, cărțile de Crăciun abundă de ilustrații superbe.
 


Iată așadar top 5 cărți de Crăciun pentru copii:

1. Marea carte a Crăciunului

 

Carti de craciun pentru copii povesti marea carte a craciunului

libris.ro

Această carte de crăciun pentru copii este ca o enciclopedice a Crăciunului. Pe lângă povești, colinde, jocuri și activități, cartea cuprinde și rețete de Crăciun, scrisori pentru Moș Crăciun, cât si numeroase informații despre Moș Crăciun, spiriduși, reni, sanii, etc ce vor satisface curiozitatea copiiilor. 

Vezi un scurt pdf:

libris.ro

 Marea carte a Crăciunului pdf-sursa Libris.ro

 

nemira.ro

Comandă cartea de pe: libris.ro 

 

libris.ro

2. 24 de povești în așteptarea Crăciunului

Carti de craciun pentru copii

De pe 1 decembrie până pe 24 decembrie, copiii vor descoperi în fiecare zi câte o poveste sau o legendă celebră în lumea întreagă, care-i va duce pe tărâmul viselor, așteptându-l pe Moș Crăciun.

Este o carte magică de Crăciun pentru copii în care sunt adunate marile basme din folclorul internațional, dar si celebrele povești ale lui Hans Christian Andersen, Charles Dickens sau ale Fraților Grimm, însoțite de e ilustrații vii și strălucitoare. Vă veți întâlni cu personaje de neuitat, cum ar fi bătrânul Scrooge, Spărgătorul de Nuci, Fetița cu chibrituri, Cântărețul din Hamelin, Kastanka, cei trei Magi ori Sfântul Nicolae.

  Capra cu trei iezi, rezumat după Ion Creangă

Comandă cartea de pe: libris.ro 

3. Nopțile dinaintea Crăciunului

 

Carti cu povesti de craciun pentru copii Noptile dinaintea craciunului

Când se lasă seara și zăpada începe să se cearnă la ferestre, e vremea poveștilor, a cântecelor de leagăn și a magiei. În aceste pagini veți găsi copii curajoși, animale vorbitoare, fetițe cu chibrituri, spiritele Crăciunului. Îl veți cunoaște pe Moş Crăciun, Ebenezer Scrooge și pe Crăiasa Zăpezii. Ați putea chiar să trageți cu ochiul la câțiva elfi, uriași și zâne. O celebrare opulentă și veselă, Nopțile dinaintea Crăciunului este companionul ideal pentru numărătoarea inversă până la sărbătoarea magică. 

O selecție de povești clasice și poeme semnate de cei mai îndrăgiți autori: Hans Christian Andersen, Charles Dickens, Frații Grimm, Kenneth Grahame, Louisa May Alcott, Oscar Wilde, Lev Tolstoi, Mark Twain, Eleanor Farjeon, Christina Rossetti, Norman Hunter, L. Frank Baum și mulți alții. 

Citește un fragment din carte:

Nopțile dinaintea Crăciunului-fragment

Comandă cartea de pe: libris.ro 

 

4. Crăciunul în cele mai frumoase povestiri

Carti cu povesti de craciun pentru copii craciunul in cele mai frumoase povestiri

O carte de Crăciun pentru copii și nu numai de pus sub pomul de Crăciun! 

Un dar de care să te bucuri în tihnă, în așteptarea sărbătorii cu dulciuri și fulgi de zăpadă. S-au adunat aici comori de altădată pentru copii, părinți și bunici. Din ținuturi de vis sau din orașe adevărate, din păduri îndepărtate sau din case primitoare vin întâmplări și personaje ce povestesc Crăciunul cu un farmec cuceritor. Așa că oprește timpul în loc și citește cartea unei sărbători pentru a cărei magie depun mărturie, printre alții, Charles Dickens, Mark Twain, Oscar Wilde sau Arthur Conan Doyle. 

  Povesti pentru copii-Circul fermecat (Zana plapumioara)-Katharine Pyle

Vezi un scurt pdf:

Craciunul in cele mai frumoase povestiri pdf sursa Libris.ro

Comandă cartea de pe libris.ro sau nemira.ro 

5. Poveste muzicală de Crăciun

Cristina Andone, reînvie în această carte magia poveștilor de Crăciun cu trei povești minunate: Uvertura fulgilor curioși, Când vine Moșul? și Dimineața de Crăciun. 

Ca întotdeauna, poveștile își propun să-i familiarizeze pe cei mici cu universul muzicii clasice, îmbinând frumusețea textului cu armonia sunetelor.

Vezi un scurt pdf:

Poveste muzicală de Crăciun – pdf 

Comandă cartea de pe libris.ro sau nemira.ro 

BONUS 

Prima mea carte de Crăciun

Poveștile și activitățile din această carte de Crăciun pentru copii te vor purta în lumea magică a sărbătorii Crăciunului. Află ce surpriză au pregătit copiii pentru animalele din pădure, pregătește singur podoabe și decorațiuni pentru brad, gătește împreună cu mama cei mai delicioși biscuiți și descoperă cum ajung la Moș Crăciun scrisorile copiilor cuminți din toată lumea!

Vezi un scurt pdf:

Prima mea carte de Crăciun-pdf

Cartea poate fi comandată de pe libris.ro sau litera.ro

Acesta este topul meu de cărți de Crăciun pentru copii, cu povești ce te vor introduce în magia Crăciunului și te vei bucura de această sărbătoare minunată. 
S-ar putea să-ți placă și:
  Colecția Iubiri de poveste - Noiembrie 2021

 


Lectură plăcută!

 

24 thoughts on “Top 5 cărți de Crăciun pentru copii – cu povești

Lasă un răspuns