Recenzii carti

Fluturi, carte de Irina Binder – recenzie vol. 3

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Cartea Fluturi, vol.3 scrisă de Irina Binder relatează o poveste de dragoste frumoasă, dar cu tendințe spre un roman psihologic ieftin și clișeic.

Fluturi carte  vol 3 irina binder recenzie
Titlu: Fluturi, vol 3
Autor: Irina Binder
Publicare: For You, 2016, 300 pg
Gen: roman de dragoste
Nota mea: ⭐⭐⭐/5
Nota Goodreads: 3.57 /5
Comandă de pe: elefant.ro, libris.ro carturesti.ro


Despre autoare

Irina Binder este o autoare româncă devenită cunoscută în urma publicării seriei Fluturi. Seria cuprinde trei volume, plus volumul Până la sfârșit care reia romanul Fluturi din perspectiva personajului masculin, Robert.

bookzone.ro

Alte cărți scrise de Irina Binder:

  • Străinul de lângă mine
  • Insomnii
  • Iubitelor mele prietene

Fluturi, vol 3 – prezentare carte

Volumul 3 din seria Fluturi îi are ca protagoniști tot pe Irina, Robert si Matei și continuă firul poveștii după ce Irina a aflat cine este prietenul imaginar.

libris.ro

Prezența celui de-a treilea personaj masculin, Angel, intensifică puțin povestea.


Fluturi – recenzie carte6

Ieri am început cartea, azi am terminat-o. Și imi place, chiar da. În ciuda tuturor criticilor pe care le-am citit la adresa acestei cărți.

libris.ro

Sentimentul pe care l-am avut la terminarea lecturii a fost de „mai vreau…”. A fost una dintre acele cărți care îți rămân în cap pe parcursul zilei și te gândești la poveste cu oarecare bucurie sau tristețe, în funcție de final.

  ABC-ul poveștilor terapeutice pentru copii, Editura Diana - recenzie

Nu mi-a plăcut, însă, începutul. Am și sărit peste cateva pagini întrucât părea un bocet continuu. De fapt, toată cartea este scrisă cu o oarecare tristete, ceea ce e și firesc fiind vorba de o “iubire imposibilă”, dar tonul e prea „plângăreț”.

nemira.ro

Ceea ce nu e prea plăcut. E chiar deprimant. Doar regrete, resentimente, amintiri neplăcute…

Prin urmare, cartea abundă de reflecții psihologice pe care, de asemenea, nu am avut răbdarea necesară să le citesc. De aia am și terminat cartea atât de repede.

libris.ro

Primele două volume le-am citit acum doi-trei ani și parcă mi-au plăcut mai mult, parcă au avut mai multă acțiune sau poate eram mai ușor de impresionat pe atunci. Căci și noi ne mai schimbăm.

Recomandări

Daca ai citit primele două volume Fluturi și ți-au plăcut, îți recomand să îl citești și volumul trei, altfel vei ramane cu un „gol”. Adică fără deznodamant. Și cam asta așteaptă lumea de la un roman.

Concluzii

Una peste alta, mi-a placut cartea Fluturi și m-a emoționat în momentele cheie. Plusul acestei cărți este că a deschis apetitul pentru lectură în rândul tinerilor, cel puțin așa sper având în vedere popularitatea ei.


Lectura placuta!

4 thoughts on “Fluturi, carte de Irina Binder – recenzie vol. 3

Lasă un răspuns