Prezentare cărți

Descoperă-te, carte de Andreea Raicu

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Ca mulți alții, pe Andreea Raicu o știu de la televizor și părea întruchiparea perfecțiunii și fericirii. Însă în ultimii ani am redescoperit o altă Andreea Raicu, autentică și inspirantă, pe care o urmăresc cu drag. Însă, putini știu că Andreea Raicu a scris și o carte, Descoperă-te, în care relatează procesul de transformare prin care a trecut, dar în care povesteşte și despre stilul de viață pe care îl are.

andreea raicu carte descopera-te

Descoperă-te, Andreea Raicu – detalii carte

Editura: Curtea Veche
An: 2018
Nr. pagini: 320
Gen: dezvoltare personală, lifestyle

Disponibilitate carte

Prezentare carte de Andreea Raicu

Andreea Raicu se descoperă.

Și îți descoperă ce au învățat-o cei peste 20 de ani de strălucire în luminile rampei, cu urcușuri și coborâșuri, cu reușite și derapaje, dar mai ales cu prețul plătit de dragul unei frumuseți care nu, nu i-a adus fericirea.
Împlinirea nu stă în relația cu cântarul, frumusețea autentică nu își dă întâlnire cu bisturiul, iar micile lucruri pe care oamenii le consideră defecte fizice au mai mult farmec decât perfecțiunea construită ca un castel din farduri, fond de ten și pudră.

Este mărturisirea uneia dintre cele mai stilate femei din România, care a dat lupta încrâncenată pentru imaginea fără cusur de pe ecrane și din revistele glossy pe bucuria neprețuită de a fi ea însăși, în echilibru cu propriul corp și spirit.

Ia-o de mână pe Andreea Raicu așa cum ai face cu o prietenă dragă și răspunde chemării ei de a savura cu nesaț călătoria către ceea ce vrei să devii,cu mult mai de preț decât goana cea de toate zilele spre închipuita fericire.

Dezbrăcată de haina celebrității, Andreea are curajul să afirme răspicat că, până la urmă, perfecțiunea este chiar plicticoasă. În locul ei, îți propune o carte ca o hartă. Dacă îi parcurgi traseele, vei afla cum să ai grijă de tine atât trupește, cât și sufletește. Alimentație sănătoasă și sport? Poftește! Diete? Le-a încercat pe toate! Terapii complementare și suplimente alimentare? N-ai cum să nu găsești ceva pe gustul tău!

Merită să pornești în călătoria în care te invită Andreea nu doar pentru că te va convinge că your body is your buddy.

Dincolo de asta, cartea este o experiență împărtășită și un jurnal sincer, care îți va dezvălui că frânturile de frumusețe din fiecare dintre noi se ivesc atunci când găsim puterea de a trăi prezentul în mod conștient, de a fi în echilibru cu noi înșine și de a mulțumi pentru fiecare zi.

Dar ca să înveți să-ți iubești prietenul cel mai bun, pe acela care te privește din oglindă, mai întâi… descoperă-te!

bookzone.ro
  Pacientul englez - carte de Michael Ondaatje

Despre autoare

Andreea Raicu a intrat în lumina reflectoarelor în 1995, când a devenit prima româncă laureată a galei Elite Model Look de la Seul. Au urmat 20 de ani de carieră în televiziune, producții cu nume sonor precum Big Brother sau Megastar și o activitate bogată în zona de fashion și frumusețe, care ne-au înfățișat-o ca pe o figură etalon în ceea ce ține de modă, stil și eleganță. 

De-a lungul anilor presărați cu căutări, încercări și multe experiențe, Andreea a descoperit că există o altă lumină, capabilă să o pună în valoare și să o facă să se simtă mai bine și mai liberă, decât cea a reflectoarelor. O lumină pe care o poartă mereu cu ea. 

libris.ro

Numită în 2015 Ambasador al Solidarității Internaționale, mind&body coach, autoare, cu nenumărate discursuri TEDx la activ, are propria revistă online prin care inspiră milioane de femei să trăiască în echilibru cu ele și să capete curajul să aibă o viață conform dorințelor lor, și nu ale celor din jur. 

Andreea ține cursuri de mindfulness, facilitează meditații și vorbește mult despre feminitate împlinită nu atât prin perfecțiunea formelor, cât prin armonia interioară, grija și dragostea pentru propria persoană, prin bucurie, prietenie și recunoștință.

libris.ro
Sursa: Curtea Veche

Dacă ți-a plăcut cartea Descoperăte de Andreea Raicu, vezi și alte cărți de dezvoltare personală.

  Cartea femeilor care merită mai mult de Dr. Shefali Tsabary

Lectură plăcută!

nemira.ro

One thought on “Descoperă-te, carte de Andreea Raicu

Lasă un răspuns