Prezentare cărți

Prizonierul – carte de Anand Dilvar

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Prizonierul. O poveste despre iertare, eliberare și iubire de Anand Dilvar este o carte de dezvoltare personală și spiritualite ce a fost comparată cu Alchimistul.

prizonierul carte
Comandă cartea

Prizonierul – detalii carte

Publicare: Lifestyle Publishing, 2019, 128 pg
Titlu original: The Slave: A Spiritual Manifesto For a Better Way Of Life
Prima apariție: 2014
Vânzări: 2 milioane de exemplare
Traduceri: 24 de limbi
Gen: dezvoltare personală
Nota Goodreads: 3.77/5

Disponibilitate carte
Prizonierul – prezentare carte

Aflat într-o stare vegetativă în urma unui accident groaznic care i-a paralizat întreg corpul, naratorul, deși conștient, nu poate să comunice cu cei din jurul lui, asistând neputincios la ceea ce i se întâmplă.

bookzone.ro

Izolat de familie și prieteni, el începe o conversație interioară cu ghidul său spiritual, conversație care îl poartă într-o călătorie a descoperirii de sine, trecându-l printr-o experiență în pragul morții și ajungând în cele din urmă la o nouă stare a conștiinței și la o înțelegere a sinelui său profund.

Prin intermediul protagonistului acestei povești, învățătorul spiritual Anand Dílvar dezvăluie modul în care putem depăși sentimentul de vină, rănile din trecut și cum putem ierta, pentru a înțelege adevăratul sens al iubirii și pentru a descoperi scopul real al vieții noastre pe Pământ.

libris.ro
  Seria Franklin - cărți pentru copii

O carte profundă, care are puterea de a schimba vieți, menită să ne cutremure și să ne trezească, Prizonierul se adresează celor curajoși, capabili să-și pună la îndoială propriile convingeri fără teama de consecințe

Despre autor

Fascinația de o viață a lui Anand Dílvar pentru filosofiile și tehnicile vechi și noi ale dezvoltării umane l-a purtat în peste optsprezece țări, unde s-a întâlnit cu învățători spirituali în comunitățile lor.

libris.ro

Adept al învățăturilor lui Osho, a înființat Vision Quest Centre în Valle Bravo din Mexic, un loc vizitat de oameni din toată lumea și unde, de peste cincisprezece ani, autorul desfășoară conferințe, seminare și tabere de meditație.

În Mexic, unde Prizonierul a fost adoptat ca text de studiu în universități, autorul este invitat cu regularitate la radio și TV, pentru a vorbi despre abordarea sa privind ceea ce numește o Revoluție în Conștiință.

nemira.ro
Recenzii – cartea Prizonierul

O carte care merită citită și recitită de multe ori. Este o odă închinată vieții.” – Dr. Hector Salama Penhos, director, Universitatea Gestalt din America

Prizonierul este un manifest tulburător pentru libertate psihologică și spirituală, o poveste impresionantă care ajunge fără opreliști la inima cititorului.” – Roger Housden, autorul bestsellerului Ten Poems to Change Your Life

libris.ro

“Cei mai mulți oameni cad în capcana asta stupidă de a acumula din ce în ce mai mult. Unii acumulează averi și proprietăți, alții, cunoștințe și titluri. Sunt paralizați de teama de a nu fi săraci, de ce spun ceilalți despre ei, de a nu fi o persoană de valoare. Nu înțeleg că nu ceea ce au îi face valoroși, ci ceea ce sunt” – Anand Dilvar

  Moarte pe Nil - carte de Agatha Christie

Dacă ți-a plăcut cartea Prizonierul de Anand Dilvar, vezi și:


Lectură plăcută! 📖Lasă un răspuns