Prezentare cărți

John Bolton, book: The Room Where it Happened: A White House Memoir

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
John bolton book the room where it Happened a white house memoire
John Bolton’s book

The Room Where It Happened: A White House Memoir, scrisă de fostul consilier de securitate al Statelor Unite ale Americii este cea mai căută cărte a momentului. Bineînțeles, datorită conținutului său despre care se spune că ar cuprinde numeroase revelații la adresa președintelui Trump.

Și, deși Trump încearcă să oprească răspândirea cărții, a cărei lansare va avea loc pe 23 iunie, peste 200.000 de volume au fost deja expediate de Amazon.

Mai mult decât atât, pe internet au început să circule fragmente și informații din carte, oferite de cei care au primit cartea spre a fi recenzată.

bookzone.ro

Primele fragmente au fost furnizate de către The Washington Post și The New York Times. E plin internetul de știri cu informațiile relatate, așa că nu voi insista asupra lor.

Inițial, lansarea cărții a fost programată pe 17 martie, apoi a fost mutată pe 12 mai, ajungându-se într-un final la data de 23 iunie. În acest timp, numărul de pagini al cărții a fost crescut de la 528, la 576.

libris.ro

Această dată a tot fost amânată întrucât se aștepta recenzia de pre-publicare a cărții de la Casa Albă.

Între timp însă, pe 16 iunie administrația Trump l-a dat în judecată pe Bolton motivând că manuscrisul este plin de informații clasificate pe care nu are dreptul să le divulge.

libris.ro
  Bobiță și Buburuză - cărți pentru copii

Editura Simon & Schuster care va publica The Room Where It Happened a avut ca și replică dreptul la exprimare, alăturându-i-se diferite organizații.

John Bolton a mai scris și alte două cărți:

nemira.ro

Probabil mulți vor încerca să pună mâna pe cartea The Room Where It Happened: A White House Memoir doar pentru interesul vădit al președintelui american de a opri publicarea ei. Dar merită oare?

libris.ro

Lasă un răspuns