Prezentare cărți

Călătoria – carte de Brandon Bays

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Călătoria este o carte motivațională scrisă de Brandon Bays. Cartea a devenit un bestseller, dar anumite credințe ale autoarei, expuse în carte, au iscat controverse.

Călătoria carte Brandon bays

Călătoria – detalii carte

Publicare: Asociatia pentru Dezvoltarea Inteligentei Emotionale, 2018, 280 pag
An apariție: 1999
Gen: dezvoltare personală
Nota Goodreads: 3.96 /5

Disponibilitate carte

Despre autoare

Brandon Bays (n. 1953) este o scriitoare americană de cărți motivaționale. Tatăl său este american, iar mama este româncă. S-a născut la New York, dar a copilărit în Viena.

bookzone.ro

Prezentare carte

În anul 1992, Brandon Bays a fost diagnosticată cu o tumoare de mărimea unei mingi de baschet, care a determinat-o să înceapă o călătorie absolut remarcabilă, ce a condus-o către revelarea propriului suflet, către eliberare şi către vindecare. Şase săptămâni şi jumătate mai târziu, aparatele de scanare ale medicilor au declarat-o pe Brandon perfect sănătoasă – fără medicamente şi fără vreo operaţie chirurgicală.

Procesul de autovindecare prin care a trecut Brandon a fost de o originalitate absolută, permiţându-le apoi altor mii de oameni să se elibereze de blocajele lor fizice şi emoţionale. În cartea de faţă, Brandon ne împărtăşeşte tehnicile sale unice, profund transformatoare.

Călătoria ne permite să ajungem direct la cauza ultimă a problemelor cu care ne-am confruntat vreme îndelungată, după care ne oferă instrumentele de care avem nevoie pentru a ne rezolva definitiv aceste probleme.

libris.ro
  Curajul de a nu fi pe placul celorlalți, carte de Ichiro Kishimi, Fumitake Koga-recenzie

Aceste tehnici incredibil de puternice conduc la rezultate uluitor de profunde și de durabile. Durerile cronice pur și simplu dispar. La fel și anxietatea, depresia și blocajele sexuale, mânia, durerea și lipsa prețuirii de sine, dependențele și bolile de orice fel.

Prin tehnicile sale descrise într-un limbaj uşor de înţeles, fără termeni de specialitate, cartea Călătoria îţi permite să:

libris.ro
  • Scapi de blocaje fizice şi emoţionale care te-au marcat ani la rând
  • Îţi revelezi geniul interior
  • Îţi trăieşti viaţa ca pe o expresie a potenţialului tău suprem
  • Experimentezi fericirea nemărginită din interiorul tău
  • Devii cu adevărat liber
Sursa: carturesti.ro

Lectură plăcută!

One thought on “Călătoria – carte de Brandon Bays

Lasă un răspuns