Filme

Inainte sa te cunosc(Me before you)-film

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Toată lumea a auzit de cartea sau filmul „Înainte să te cunosc”, nici nu ai cum altfel când mișună pe tot internetul. Am descoperit cartea în timp ce răsfoiam paginile site-urilor pentru a-mi cumpăra noi cărți. De film nu știam, dar nu a durat mult până s-a ivit și el în fața ochilor mei.

De obicei, citesc mai întâi cartea apoi, dacă doresc vizionez și filmul. Prima excepție am făcut-o cu cartea/filmul „O singură zi”. A fost mai întâi filmul, apoi cartea, asta pentru că nu știam adevăratul potențial al cărții, pe care bineînțeles că urmează să o citesc.

bookzone.ro

Iată că a urmat și a doua excepție, asta pentru că nu aveam de gând să citesc cartea, chiar dacă este una din cele mai populare la momentul actual. Habar nu aveam despre ce este vorba, doar că e un film de dragoste.

Filmul este drăguț, cu o poveste emoționantă, dar cu un aer de telenovelă. După prima jumătate a filmului deja știam ce urmează. Sfârșitul nu a fost cel la care mă așteptam, m-a luat prin surprindere, credeam că se va termina tot ca o telenovelă.

libris.ro

Cu toate astea, mi-a plăcut filmul. Cel mai mult mi-a plăcut de actrița principală, de felul ei împiedicat și ludic și de ținutele ei „ochioase”. Mi-a plăcut foarte mult când cei doi s-au apropiat pentru prima dată, abia așteptam să se întâmple odată.

  Sub luna de șofran-Nicole C. Vosseler (recenzie)

Au fost momente când am avut și lacrimi în ochi de emoție, parcă traiam eu momentele alea(bine, nici chiar).

libris.ro

În timp ce mă uitam la film, am zis că e bine de revenit asupra lui(datorită momentelor „funny”) deși nu mă uit niciodată la un film de două ori, sunt multe altele care mă așteaptă…Deci, bineînțeles că până în prezent am abandonat ideea. Dar e un plus faptul că m-am gândit la asta.

În concluzie, este un film frumos, ce merită văzut singură sau cu fetele, în niciun caz cu iubitul tău. De asemena, nici cartea nu o voi citit. Sunt totuși curioasă care sunt diferențele dintre carte și film, pentru că întotdeauna sunt.

nemira.ro

Lasă un răspuns