Recenzii carti

Cele mai frumoase cărți de Paști pentru copii

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
cele mai frumoase carti de paște pentru copii

Orice sărbătoare este mult mai frumoasă prin intermediul cărților. Cele mai frumoase cărți de Paști pentru copii îi vor ajuta pe aceștia să se bucure din plin de această sărbătoare. Îl vor cunoaște pe Iepurașul de Paște, vor colora ouă și vor face diferite activități, dar vor citi și poezii și vor lua parte la numeroase aventuri. Și nu în ultimul rând, vor descoperi semnificația Paștelui.

Iată cele mai frumoase cărți de Paști pentru copii

1. Povestiri și tradiții de Paști
cele mai frumoase carti de paști pentru copii

Lucrarea Povestiri și tradiții de Paști, apărută în colecția Cartea copiilor isteți, se adresează copiilor de orice vârstă, fiind în același timp și un util instrument de lucru, la clasă, la orele de religie.

În prima parte sunt prezentate povestiri care s-au păstrat de-a lungul secolelor, prin tradiție, iar partea a doua cuprinde aparițiile lui Isus Înviat – conform Scripturii.

bookzone.ro
2. Ornamente hazlii de Paști
cele mai frumoase carti de paști pentru copii

Din această carte veți învăța cum să confecționați suporturi pentru ouă, cutii de cadouri, ornamente pentru mese festive, toate având forme de animăluțe hazlii care ne sugerează Sărbătorile pascale: oițe, iepurași, găinușe, etc.

Pe lângă decorațiunile pentru ferestre sau pentru masa de Paști, se pot realiza și mici cadouri cu care îi puteți surprinde pe cei dragi.

Urmând pașii de lucru descriși în detaliu și tiparele atașate, se pot confecționat ușor toate modelele din carte, astfel încât și cei mai puțin experimentați se pot apuca de lucru cu încredere.

libris.ro
3. Ouă de Paști cu motive florale
cele mai frumoase carti de paști pentru copii

Paștele, marea sarbatoare a primăverii, are ca simbol principal oul. Dupa iarna lungă, cu toții tânjim după culori și flori, pe care le dorim nu doar în natură, ci și în căminele noastre.

  Recenzie Anything but love-Abigail Strom

Iar cartea de față ne va oferi idei tocmai în acest scop. Diminețile din timpul săptămânii se pot înveseli cu ajutorul unor decoruri de masă colorate, iar căminele noastre pot primi un aer sărbătoresc prin diverse ornamente din hârtie.

libris.ro

Dintr-o carte cu idei de Paști nu pot lipsi ouăle vopsite, de aceea veți găsi multe aranjamente decorative interesante. Volumul cuprinde idei deosebite atât pe placul copiilor cât și al adulților, astfel încât să se poată pregăti împreună pentru salutarea primăverii și a Sărbătorilor pascale, lucrând cot la cot.

4. Ouă de Paști
cele mai frumoase carti de paști pentru copii

Decorarea oualor de Paști reprezintă o activitate așteptată cu bucurie de cei mici și cei mari deopotrivă. Această carte prezintă câteva metode inedite de ornare a oualor: prin tehnica decupajului, metoda în solzi, prin încondeiere.

nemira.ro

Materialele decorative folosite sunt foarte variate: mărgele, pene, flori uscate, panglici, pastă de modelat.

Ouale decorate prin aceste tehnici pot fi dăruite cu ocazia Sărbătorilor pascale, ele atrăgând cu siguranță priviri admirative pe masa împodobită de Paști.

libris.ro
5. Paște fericit! Carte de colorat
cele mai frumoase carti de paști pentru copii

Cartea îi va încânta pe copii și îi va face să-și dea frâu liber imaginației și laturii artistice. Cartea de colorat se adresează tuturor copiilor cu vârsta peste 3 ani.

Desenând această carte plină cu iepurași, prezentați în diverse ipostaze, copiii se vor relaxa și își vor dezvolta creativitatea și concentrarea.

  Muzici și faze, Ovidiu Verdeș - recenzie

Desenele îi încurajează pe copii să-și folosească din abundență imaginația și să se exprime liber. În mod sigur, orice copil se va bucura de imaginile de colorat care reprezintă activități pe care le fac iepurașii.

6. Cine a furat ouăle de Paște?
cele mai frumoase carti de paști pentru copii

Este ziua de Paște. Nico, veverița cea drăgălașă este tare fericită! Se amuză privind-o pe Bunicuța cum ascunde prin grădină ouă colorate pentru nepoței. Dar Max cel poznaș vine în zbor și fură ouăle cele frumoase. Nico este hotărâtă să le aducă pe toate înapoi, iar copiii trebuie să sosească dintr-o clipa în alta… Va reuși ea oare să le ascundă la timp?

O poveste amuzantă, cu niște personaje drăgălașe care cu siguranță vă vor aduce zâmbetul pe buze.

7. Poveste de Paște. Adaptată după Noul Testament
cele mai frumoase carti de paști pentru copii

Poveste de Paste, adaptata dupa Noul Testament, si minunat ilustrata de Serban Andreescu.

8. Sărbătorea Paștelui. Caută și găsește
cele mai frumoase carti de paști pentru copii

A venit în sfârșit primăvară și în curând e sărbătoarea Paștilor! Iepurașii de Paști au multă treabă: trebuie să vopsească și să ascundă multe ouă. Copiii abia așteaptă, deja sunt bucuroşi să caute cuiburile de Paști. Cine va găsi cel mai frumos ou?

Imaginile bogat ilustrate ale acestei cărți integral cartonate îi invită pe copii pe un teren de joacă plin de culoare unde pot căuta și găsi o serie de obiecte specifice sărbătorii Paștelui sau din viața de zi cu zi, îmbogățindu-și în acest mod vocabularul și dezvoltându-şi capacitatea de observare și memoria.

9. Colorăm cu Iepurașul de Paște
cele mai frumoase carti de paști pentru copii

Pregătește-ți creioanele colorate și hai să ne distrăm! Te vei împrieteni cu Iepurașul de Paște şi îi vei cunoaște pe câțiva dintre prietenii săi. Colorând paginile acestei cărți, vei pătrunde în lumea magică a sărbătorii Paștelui. Folosește-ți imaginația și dă viață ilustrațiilor!

  Night music, carte de Jojo Moyes-recenzie
10. Povești de Paște cu bunicuța Alina
cele mai frumoase carti de paști pentru copii

Bunicuța Alina și cei trei nepoței se pregătesc să întâmpine cum se cuvine sărbătoarea Învierii Domnului.

În fiecare an, de Paște, Vlăduț, Mara și Irinuca vopsesc oua în diverse culori, care mai de care mai atractive, ajută la curățenie, merg la biserică și cântă „Hristos a înviat!” împreună cu ceilalți creștini și se bucură din tot sufletul de frumusețea acestor zile.

Bunicuța este ca o furnicuță în perioada aceasta. Din zori și până-n seară, ea trebăluiește prin casă ori prin curte.

Face cozonaci rumeni, bogați în cremă cu nucă, pască umplută cu brânzică bună de la văcuța Florica, fursecuri cu mac, dar şi alte bunătăți specifice acestei sărbători.

Casa o revopsește, plantează panseluțe multicolore pe alee și, ca de obicei, le spune povești și poezii celor trei năstrușnici. Aceștia o ascultă vrăjiți, ca de fiecare dată.


Cărțile prezentate, plus alte cărți de Paști pentru copii sunt disponibile cu o reducere de până la 25 % pe librăriadelfin.ro.

Vezi oferta:

librariadelfin.ro

Vezi și alte cărți pentru copii.

Lectură plăcută! 📖



Lasă un răspuns