Recenzii carti

Night music, carte de Jojo Moyes-recenzie

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Night music - Jojo Moyes recenzie carte

Night music, carte de Jojo Moyes a fost publicată în anul 2009 în limba engleza la Editura Hodder & Stoughton Ltd și are 432 de pagini. In limba română încă nu a fost tradusă.
Nu sunt mare fană a cărților de dragoste scrise de Jojo Moyes, nici a literaturii chick lit, dar apelez la ele atunci când am chef de o lectură ușoară.
Rating: ⭐⭐
Jojo Moyes (n. 1969) este o scriitoare britanică contemporană care a devenit cunoscută în special datorită seriei “Înainte sa te cunosc”.


Romanul o are ca protagonistă pe Isabel Delancey, pasionată de vioară, văduvă de curând și mamă a doi copii. După ce descoperă că soțul a lăsat-o plină de datorii decide să se mute la țară unde moștenire o casă veche, The Spanish House, aflată într-o stare avansată de degradare.
Însă aici, alți doi oameni, Matt McCarthy și soția sa Laura puseseră ochii pe casă având grijă în acest scop de bătrânul proprietar în ultimii ani. Însă acesta i-a lăsat casa nepoatei sale, Isabel.
Neavând cunoștință de acest lucru, Isabel apelează la Matt pentru a-i consolida locuință și a o transforma într-un cămin potrivit pentru ea și copii ei. Isabel însă ajunge să se culce cu Matt punând asta pe baza instabilității sale emoționale. Încă suferea după moartea soțului ei.
In scenă apare și Byron, angajatul lui Matt care se pare că are un trecut întunecat. Acesta reușește să se împrietenească cu băiatul lui Isabel care după moartea tatălui său a încetat să mai vorbească.
Apar astfel tensiuni, gelozii și se nasc obsesii.

bookzone.ro
  Omul de zăpadă de Cezar Petrescu (recenzie)

Night music, carte de Jojo Moyes – recenzie

Night music un roman simpatic, despre prietenie și familie. Totuși nu mi s-a părut special. Un roman de duzină care m-a relaxat. L-am ascultat în limba engleză în momentele moarte din mașină sau făcând curățenie prin casă. Dar nu m-aș apuca să citesc cartea. As simți ca pierd timpul.
Povestea de dragoste nu m-a făcut să simt odată cu personajele emoțiile sau să mă atașez de ele.
Pentru pasionații cărților lui Jojo Moyes și a poveștilor de dragoste ușoare probabil este o lectură de neratat.
Dacă ți-a plăcut “Night music” îți recomand și cartea “O femeie implinită” de Danielle Steel
Spor la citit!

libris.ro