Prezentare cărți · Recenzii carti

Cărți de colorat pentru adulți – relaxare și creativitate

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Primele cărți de colorat pentru adulți au apărut în anul 2012, iar de atunci au devenit un adevărat trend. Până acum s-au publicat numeroase cărți, care de care mai atractive, iar pasionată fiind de pictură și artă în general, nu am putut sta prea mult timp departe de ele.

Carti de colorat pentru adulti

Prima carte de colorat pentru adulți pe care am achiziționat-o este Culori pentru ochi și suflet de la Editura Aramis. Înainte de fiecare pagină de colorat este câte un citat la care să meditezi în timp ce colorezi.

Iată câteva pagini terminate sau aproape terminate.

bookzone.ro
Carti de colorat pentru adulti
Găsești o vastă selecție de cărți de colorat pentru adulți pe:

Cărți de colorat pentru adulți – beneficii

  • reducerea nivelului de stres
  • îmbunătățirea capacității de concentrare
  • eliminarea durerilor de cap
  • combaterea stărilor de anxietate
  • are asupra creierului aceleași efecte precum meditația

Terapie prin artă folosind cărți de colorat pentru adulți

De mai bine de 10 ani sunt cunoscute uimitoarele beneficii ale terapiei prin artă, însă specialiștii spun că terapia prin artă nu este același lucru cu utilizarea cărților de colorat pentru adulți. Terapia prin artă reprezintă mult mai mult. Beneficiile reale apar atunci când tu creezi cap – coadă ceva.

  Dama cu camelii, carte de Alexandre Dumas fiul - recenzie

Cărțile de colorat pentru adulți – experiența mea

În opinia mea și cărțile de colorat pentru adulți au beneficiile lor. Am observat că sunt un mod frumos de a petrece timpul.

libris.ro

Această activitate mă relaxează și mă liniștește, dar nicidecum nu pune stop miilor de gândurile, ba parcă sunt și mai multe. Poate e din cauza faptului că fiind mai „liniște”, le aud mai clar.

Am încercat de-a lungul timpului diferite cărți de colorat pentru adulți, dar nu prea am mai reușit să termin vreo pagină întreaga. Îmi pierdeam destul de repede interesul. În plus, am o satisfacție mult mai mare când fac eu un desen sau un tablou cap – coadă.

libris.ro

Concluzii

Îți recomand să încerci cărțile de colorat pentru adulți. Te ajută să te relaxezi și să-ți exersezi creativitatea, deși în anumite limite.

Vezi și: Lecții de magie. Cum să-ți cultivi creativitatea

nemira.ro

Lista cărților în ordine alfabetică

Numai bine!

libris.ro
Summary

Lasă un răspuns