Prezentare cărți

Jurnalul unui burlac, cartea lui Mihai Bendeac

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Pe Mihai Bendeac îl cunoaște multă lume. Unii îl plac, alții nu. Mihai Bendeac este actor, regizor și jurat TV. Dar acum aveți ocazia să-l cunoașteți și în postura de scriitor. Postură din care probabil îl veți cunoaște cel mai bine, cu bune și cu rele. În cartea sa, Jurnalul unui burlac, scrisă alături de mama sa, Mihai Bendeac mărturisește că a fost de o sinceritate debordantă, expunându-și momente din viață, din cele mai intime.

Cartea lui Mihai Bendeac Jurnalul unui burlac

Jurnalul unui burlac, Mihai și Emilia Bendeac – detalii carte

Editura: Bookzone
An: 2020
Nr.pagini: 336
Gen: autobiografie
Cuvinte cheie: copilărie, adolescență, teatru, actorie, dependențe, traume, familie, celebritate

Comandă cartea de pe:

Jurnalul unui burlac. Conversații cu mama – prezentare carte

Mihai Bendeac relatează în cartea sa diferite experiențe traite de-a lungul vieții. Procesul în sine nu a fost unul ușor, acesta mărturisind că i-a venit foarte greu să scrie anumite capitole.

bookzone.ro

Cartea este scrisă sub forma unor conversații între Mihai Bendeac și mama sa. Acest format l-am întâlnit și în cartea Curajul de a nu fi pe placul celorlalți.

În cartea sa, Mihai Bendeac povestește despre copilăria și evenimentele care l-au marcat, despre adolescență și frustrările cu care s-a luptat. Vorbește despre cum s-a născut dragostea pentru actorie, pașii pe care i-a parcurs, dar și reacția familiei la alegerea acestui drum.

libris.ro
  Papillon - carte de Henri Charrière

Mihai relatează și întâmplări din viața sa intimă și vorbește despre femeile cu care a fost, dar vorbește deschis și despre dependențele care l-au stăpânit. Și nu în cele din urmă, vorbește despre celebritate și cum l-a afectat aceasta. Nu doar pe el, ci pe întreaga sa familie.

Cartea lui Bendeac – vânzări record

În doar 24 de ore de la lansare, carte s-a vândut în peste 10.000 de exemplare, iar veniturile realizate vor fi donate în scop caritabil.

libris.ro
Cartea Jurnalul unui burlac de Mihai Bendeac și Emilia Bendeac poate fi comandată online.

Lectură plăcută!

Imagine: bookzone.ro

nemira.ro

Lasă un răspuns