Blog

Noaptea cărților deschise

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

NOAPTEA CĂRȚILOR DESCHISE 🌙

Pe 23 aprilie, Editura Litera îți dă întâlnire la o nouă ediție extraordinară a celui mai așteptat eveniment de încurajare a lecturii din România: Noaptea Cărților Deschise!

De dimineață de la ora 7.00, deschidem site-ul litera.ro cu o pleiadă de surprize literare: REDUCERI DE PÂNĂ LA 80%, titluri pe care le ai în wishlist, cărți pe care vrei să le faci cadou, cărți pentru copii și nepoți – viitori mari cititori.

Reducerile vin la pachet cu un 𝒎𝒆𝒈𝒂 𝒌𝒊𝒕 𝒍𝒊𝒕𝒆𝒓𝒂𝒓, cel mai tare cadou pe care îl poți primi:

bookzone.ro
  • bestsellerul – noutate “Apă proaspătă pentru flori” de Valerie Perrin
  • insignă de super cititor în comunitatea Noaptea Cărților Deschise
  • set de patru semne de carte minunat ilustrate. Ilustrația din acest an este realizată de Mura.

Valoarea kit-ului este de 69.90 lei, cadou la comandă de orice valoare pe site-ul litera.ro.

Transmitem mai departe bucuria lecturii printr-o serie de momente online dedicate cărții alături de Daniela Nane, Monica Davidescu, Marius Vizante, Marian Râlea, Laura Câlțea, Anca Rucăreanu, Marius Constantinescu, Elvira Deatcu, Ioana Mărcoiu, Ruxandra Maniu și alți promotori constanți ai culturii, ce vor fi transmise pe pagina noastră de Facebook.

libris.ro
  EDUCATIE PENTRU O ALIMENTATIE SANATOASA

De la ora 19.00, are loc premiera online a piesei de teatru “Nu sunt eu”, cu Maia Morgenstern, prin amabilitatea actriței Maia Morgenstern și a echipei Teatrului Dramaturgilor Români, pusă în scenă special pentru cititorii din comunitatea Noaptea Cărților Deschise.

Evenimentul va putea fi vizionat gratuit, pe bază de înscriere (https://forms.gle/o2HggmSVVbnwjbQs5)

libris.ro

Cu fiecare acțiune de încurajare a lecturii, Editura Litera își propune să aducă cartea mai aproape în special de cei din zonele mai puțin favorizate din țară (județe fără librării, biblioteci fără fond de carte). Așadar, anul acesta putem face din nou o faptă bună împreună pentru că fiecare loc ocupat în sala virtuală de teatru la Noaptea Cărților Deschise înseamnă o carte nouă de la Editura Litera într-o bibliotecă nevoiașă din țară!

Mulțumim!

nemira.ro

Lasă un răspuns