Recenzii carti

Cum să te faci dorită de toți bărbații, Marie Forleo

Click to rate this post!
[Total: Average: ]


Titlu: Cum să te faci dorită de toți bărbații
Autor: Marie Forleo
Publicare: Curtea Veche, 2015, 158 pagini
Titlu original: Make Every Man Want You: How to Be So Irresistible You’ll Barely Keep from Dating Yourself”
An apariție: 2008
Gen: dezvoltare personală
Cuvinte cheie: relații, dragoste
Nota mea: ⭐⭐⭐⭐/5
Nota Goodreads: 3.71/5
Comandă de pe: elefant.ro, libris.ro, librex.ro.Marie Forleo (n. 1975) este life-coach, speaker motivațional, autor și prezentator TV.


Cum să te faci dorită de toți bărbații-prezentare

Cartea “Cum să te faci dorită de toți bărbații – Atât de cuceritoare, încât vei avea prea multe întâlniri” a fost tradusă în 16 limbi și este o carte-ghid pentru toate femeile care vor să se descopere, să fie feminine și care vor să capete mai multă încredere în ele, învățând să se iubească și să se prețuiască.

elefant.ro

În mare, cartea cuprinde:

  • 5 adevăruri pe care fiecare femeie irezistibilă trebuie să le știe,
  • 7 năravuri ale femeilor extrem de neatrăgătoare,
  • 8 secrete pentru a-i fermeca pe bărbați.

Cum să te faci dorită de toți bărbații – recenzie

Încă de la început am fost susceptibilă în ceea ce privește titlul, credeam că e vreun ghid în 3 pași despre cum să „obții” un bărbat, ceea ce mi se pare o pierdere de timp.

Dragostea e dragoste și nu are nevoie de manipulări psihice sau mai știu eu ce fel de tertipuri pentru a o obține. Pur și simplu se întâmplă. Așa e dragostea.

libris.ro

Mă bucur enorm că am trecut peste aparențe și am ajuns să o citesc.
Cum însăși autoarea precizează la începutul cărții, titlul este unul mai mult comercial.
Cartea se adresează tuturor femeilor care doresc să își găsească puterea interioară (irezistibilitatea), să se descopere, să învețe să iubească și să se aprecieze.

  Recenzie Cele cinci trepte ale sanatatii-Dr. Ross Walker

Astfel, fiecare femeie devine irezistibilă, în primul rând în ochii și sufletul ei, și bineînțeles în ochii celor din jur.
Orice femeie merită să citească această carte. Este o carte scrisă cu candoare, pasiune și o urmă de umor. Cu greu o vei lăsa din mână și după ce o termini sigur vei reveni asupra ei.

Lumea are o nevoie acută de femei irezistibile: femei dispuse să fie entuziaste, pline de viață și expresive, indiferent de circumstanțe; femei care nu se tem să spună adevarul sau să își apere convingerile; femei care se simt bine în pielea lor, fiind inteligente, senzuale și, în același timp, pline de compasiune; femei care nu concurează, înjosesc sau se luptă cu bărbații (ori cu alte femei), ci persoane care îi văd pe ceilalți exact asa cum sunt-alți oameni, aflați și ei în căutarea unei vieți minunate, în căutarea iubirii. Să fim sincere, iubirea e tot ce ne dorim cu adevarat. Deși ne străduim să avem hainele potrivite, părul potrivit, corpul potrivit, jobul potrivit, relația potrivită, ceea ce ne dorim realmente este să știm că există cineva care ne iubește și că totul va fi bine.

Rezumat capitol din “Cum să te faci dorită de toți bărbații”

Mai jos am rezumat capitolul “Cele șapte năravuri ale femeilor extrem de neatrăgătoare” din cartea “Cum sa te faci dorită de toți bărbații”.

litera.ro

Așadar, cele șapte caracteristici ale femeilor care îi pun pe bărbați pe fugă sunt următoarele:

1. Nevoia acută de afecțiune.

Cea mai puternică armă de a-i pune pe fugă. Bărbații nu își doresc să fie pansamentul tău sau să umple anumite goluri emoționale. O relație nu va rezolva asta, dar autoaprecierea și iubirea de sine, da. Oamenii simt atașamentul exagerat și încep să se teamă de presiunea constantă de a-ți face pe plac. Dacă tu nu te apreciezi și nu te iubești, cum ar putea alții să o facă?

  Vreau să trăiesc printre stele, rezumat după Victor Eftimiu

2. Lipsa încrederii în sine.

Atunci când ai nevoie mereu de confirmări și nu ești sigură pe tine, în sinea ta nu te consideri suficient de bună. Nici un bărbat nu își dorește să audă întrebări de genul: „Oare m-am îngrășat?”, „Rochia asta mă face să par grasă?”, „Arăt bine?”, „E bine dacă fac asta?”, etc.

librex.ro

Încearcă să ai mai multă încredere în tine și să te obișnuiești să faci propriile alegeri. Acceptă că poți și să greșești și că asta nu e un capăt de lume.

3. Comunicarea necorespunzătoare.

Trebuie să înveti să asculți. Atunci când cineva îți vorbește trebuie să pui stop tuturor acelor gânduri prin care analizezi sau judeci ce ți se spune și pur și simplu să asculți. De multe ori, când ascultăm pe cineva, nu suntem atenți la ceea ce spune ci la ceea ce urmează să spunem noi. Ai răbdare să termine și nu îl întrerupe, se va simți cu adevărat special.

4. Aspectul neîngrijit.

Nu lăsa nimic la voia întâmpării. Esti femeie și trebuie să arăți ca atare. Nu te neglija, oferă-ti timp zilnic pentru a te face frumoasă și a te simți bine. Asta nu înseamnă neapărat să te coafezi și să te machezi exagerat sau zilnic. Cu cât e mai naturală o femeie, cu atât e mai frumoasă. Chiar dacă ești într-o relație de mai mult timp, nu te lăsa pe tânjeală. Când ai grijă de tine, îți crești stima de sine, iar acest lucru îl vor simți și cei din jurul tău.

nemira.ro
  Seria After, carte După ce ne-am întâlnit de Anna Todd - recenzie

5. Atitudinea răutăcioasă.

Nimănui nu-i plac femeile lipsite de sensibiliate, feminătate sau gingășie sau care se lamentează mereu. Această atitudine este rezultatul unei furii neexpimate. Las-o așadar să iasă la suprafață, nu e nimic în neregulă în a fi furioasă. Trăiește-o și mergi mai departe.

6. Atitudinea critică.

Ei, dar cui i se pare atrăgătoare o femeie care critică non-stop? Dar cine își dorește să aibă o relație cu o astfel de femeie? Atunci când vezi o femeie frumoasă, crezi că dacă tu o critici lumea o va vedeam mai putin frumoasă, în special iubitul/soțul tău? Din contră, atragi atenția asupra ei. Dar atunci când ai încredere în tine și în cel de lângă tine nu ai cum să simți vreun pericol, ba chiar nu te vei putea abține tu însăți să nu o apreciezi. Această relaxare o va simți și iubitul tău și devii astfel mai atractivă în ochii lui.

Atenție, aici sunt incluse și criticile la adresa lui. Uită de ele!

bookzone.ro

7. A te lua prea în serios.

O atitudine jucăușă, chiar obraznică uneori aduce un mare plus relației. Jucați-vă, făceți-vă de cap, planificați timp doar pentru voi și uitați de toate. Relația se consolidează cel mai mult prin timp de calitate petrecut împreună.


Lectură plăcută!

4 thoughts on “Cum să te faci dorită de toți bărbații, Marie Forleo

Lasă un răspuns