Recenzii carti

Recenzie „Ghid pentru femeia nerabdatoare sa devina mama”-Jean M. Twenge

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]


Cartea „Ghid pentru femeia nerabdatoare sa devina mama” trebuie sa fie citita de orice femeie care doreste sa devina mama mai devreme sau mai tarziu. De mult nu mi-a mai placut atat de mult o carte de sanatate. Este o carte „sigura”, bazata 100% pe studii. Informatiile prezentate sunt dovedite.

Rating: ⭐⭐⭐⭐⭐
Cartea a aparut la Editura Lifestyle Publishing in anul 2013 si face parte din colectia Citeste sanatos. Am in biblioteca si am citit multe carti din aceasta colectie, dar putine au informatii si sfaturi de calitate. Insa cartea de fata este una din preferatele mele. Pe langa informatiile pe care te poti baza, cartea este foarte frumos structurata.
Am devorat pur si simplu fiecare pagina. Eu am terminat atat facultatea cat si masterul in domeniul nutritiei. Medicina/sanatatea/nutritia este o mare pasiune pentru mine deci citesc tot ce prind. Iar cele mai bune si sigure informatii nu prea le gasesc in acest gen de carti de sanatate, comerciale. Dar aceasta carte chiar este o mare exceptie.
Chiar daca nu doresti sa devii de curand mama, cartea iti va fi de mare ajutor. Te va ajuta sa iti intelegi corpul mai bine si desigur, informatia inseamna putere.
Cartea trateaza subiecte de genul: alimentatia inainte de sarcina, modalitati de monitorizare a ovulatiei pana la aspecte psihologice, ceea ce este foarte important.

  De ce te ingrasi? de Gary Taubes-Recenzie

Am scris un articol separat cu cele mai interesante lucruri prezentate in „Ghid pentru femeia nerabdatoare sa devina mama”.

bookzone.ro

Vezi și Ghidul de fertilitate si conceptie de la Clinica Mayo.

Cartea poate fi achiziționată la reducere de pe elefant.ro.

Spor la citit!

libris.ro