Prezentare cărți

Codul vindecării – carte Alexander Loyd, Ben Johnson

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Codul vindecării carte

Codul vindecării – detalii carte

Publicare: Lifestyle Publishing, 2011, 296 pg
Prima apariție: 2005
Gen: sănătate, dezvoltare personală
Titlu original: The Healing Code: 6 Minutes to Heal the Source of Your Health, Success, or Relationship Issue
Notă Goodreads: 3.7 /5

Disponible carte

Codul vindecării – prezentare carte

Codul vindecării este echipamentul vostru pentru viaţă: folosiți-l!

În 2001, Alexander Loyd a descoperit cum să activeze funcţia fizică încorporată în organism care poate înlătura, în proporţie de până la 95%, sursa tuturor bolilor şi stărilor de rău.

bookzone.ro

În acest caz, sistemul neuro-imunitar îşi poate îndeplini misiunea de a vindeca orice rău din organism.

Descoperirile dr. Loyd au fost validate prin teste şi mărturii ale oamenilor din întreaga lume, care au folosit sistemul Codul vindecării pentru a corecta, practic, orice problemă fizică, emoţională sau relaţională, dar şi pentru a avea succes deosebit în carieră.

Testele doctorului Alexander Loyd au arătat că există un „cod universal al vindecării” care poate ajuta la vindecarea celor mai multe probleme pentru cei mai mulţi oameni.

libris.ro

Cartea cuprinde şi:

  • Cele şapte secrete ale vieţii, sănătăţii şi prosperităţii;
  • Tehnica de 10 secunde a Impactului imediat pentru dezamorsarea stresului zilnic;
  • Detectorul de probleme sufleteşti, singurul test care identifică problemele de bază printr-un raport personalizat şi succint.
  O buclă în timp - carte de Madeleine L'Engle

Recenzii – cartea Codul vindecării

Am folosit aproape toate tehnologiile moderne, protocoale de tratament, tehnici, sisteme, filozofii şi modalităţi de vindecare atât din medicina alopată, cât şi din cea alternativă, dar, dacă ar fi să aleg doar una, aceasta ar fi lucrarea dr. Loyd. Nu cunosc niciun alt proces care să fie atât de elegant în simplitatea lui, atât de uşor de învăţat, de profund eficient şi, mai ales, etern. Cea mai bună recomandare pe care o pot face este să spun că îl folosesc eu însumi, îl folosesc pentru familia şi pacienţii mei.”

libris.ro


Merril Ken Galera, medic, director medical la Galera Center

Aproape că trebuie să treci printr-un proces ca acela din Codul vindecării pentru a-ţi schimba convingerile greşite care te împiedică să ai viaţa şi sănătatea pe care ţi le doreşti.”

Dr. Bruce Lipton, fost cercetător în domeniul biologiei celulei la Stanford şi autor al bestsellerului Biology of Belief

nemira.ro

Despre autori

ALEXANDER LOYD, deţine doctorate în psihologie şi medicină naturistă. Cei 12 ani de căutare a unui tratament pentru depresia soţiei sale au dus la descoperirea sistemului Codul vindecării în 2001.

De atunci, cabinetul său particular a devenit unul dintre cele mai mari de acest fel din lume, în condiţiile în care mii de clienţi din 50 de state americane şi peste 140 de ţări folosesc Codul vindecării pentru a vindeca, practic, orice problemă fizică, emoţională, de succes sau relaţională.

libris.ro
  Vrei sa ramai insarcinata? Ghid pentru femeia nerabdatoare sa devina mama

BEN JOHNSON, medic, specialist în osteopatie şi medicină naturistă, este fost director al Clinicii de recuperare imunologică din Atlanta, Georgia.

După ce s-a tratat, în 2004, de boala Lou Gehring cu ajutorul Codului vindecării, el a ţinut prelegeri în toată lumea despre felul în care acţionează acesta. Este singurul medic care a apărut în bine cunoscuta carte şi în filmul pe DVD “The Secret“.


Dacă ți-a plăcut cartea Codul vindecării, vezi și alte cărți publicate la Editura Lifestyle Publishing, Colecția Citește sănătos pe care le-am citit:

Lectură plăcută! 📖Lasă un răspuns