Recenzii carti

Educația Montessori pentru copii mici – carte de Simone Davies

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Cartea Educația Montessori pentru copii mici de Simone Davies ar trebui citită de fiecare părinte în parte, fie că urmează sau nu principiile Montessori. Autoarea atinge fiecare aspect din educația unui copil și-l prezintă într-o manieră simplă și ușoară.

Educatia montessori pentru copii mici carte simone Davies
Educația Montessori pentru copii mici – detalii carte

Publicare: Litera, 2020, 256pg
Titlu original: The Montessori Toddler
Prima apariție: 2019
Gen: parenting
Teme: educatia Montessori, disciplină pozitivă
Nota mea: ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ /5
Nota Goodreads: 4.41/5

Cartea Educația Montessori pentru copii mici este disponibilă pe:

bookzone.ro
Educația Montessori pentru copii mici – prezentare carte

Cartea Educația Montessori pentru copii mici reprezintă un ghid pentru părinți cu sfaturi practice pentru a susține dezvoltarea armonioasă a copilului. Găsești activități pentru fiecare categorie de vârstă, dar și cum să amenajezi casa pentru a susține fiecare etapă de dezvoltarea a copilului. Iar pe lângă asta autoarea vine cu soluții sau idei de a aborda diferite situații ce pot apărea.

Recenzie

Mi-a plăcut foarte mult cartea Educația Montessori pentru copii mici. Autoarea Simone Davies are o “voce” blândă și am savurat sfaturile ei. Astfel nu am grăbit deloc citirea cărții. Am savurat-o în tihnă.

libris.ro
  Creierul copilului tău de Daniel Siegel - recenzie

Astfel, pot spune că este una din cele mai bune cărți de parenting pe care le-am citit și cu siguranță cea mai bună carte despre metodologia Montessori din numeroasele cărți răsfoite pe acest subiect.

Menționez că mă inspir din educația Montessori, dar nu aplic ca la carte toate principiile și metodele. Totul este trecut prin filtrul meu de mamă și adaptat la viața copilului și a familiei mele. Mă ghidez după nevoile și interesele copilului și mă bazez pe conexiunea dintre noi. Iar cea mai simplă cale de a face asta este să-i acord atenție și timp în care să fiu cu adevărat prezentă.

libris.ro

Din acest motiv nici nu citesc multe cărți de parenting. Prima carte de acest gen pe care am citit-o a fost Creierul copilului tău care mi-a plăcut foarte mult.


Dacă ți-a plăcut cartea Educația Montessori pentru copii mici de Simone Davies îți recomand și seria de cărți ABC-ul Poveștilor terapeutice pe care o poți citi împreună cu copilul tău.

nemira.ro

Lectură plăcută! 📖


Lasă un răspuns