Prezentare cărți

Dieta minții – carte de Adina Moldoveanu

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dieta minții este o carte de dezvoltare personală scrisă de Adina Moldoveanu.

Dieta minții carte Adina Moldovan

Dieta minții – detalii carte

Publicare: Școala Ardeleană, 2020, 136pg
Gen: dezvoltare personală
Titlul în engleză: Mind’s Diet: The Recipe For Abundance

Dieta minții disponibilitate carte

Găsești cartea în limba engleză pe Amazon.com.

bookzone.ro

Dieta Minții – prezentare carte

“Termenul de dietă este simbolic folosit, referindu-se, prin extensie, la toate acele metode care, prin voință și efort, pot conduce la o dezvoltare și la o împlinire a personalității în plan multidimensional, spiritual, fizic și social. Dotată cu un fin spirit de observare a realității, Adina Moldoveanu a recurs la studiul unor surse de cunoaștere, de la vechile scrieri până la cele moderne, voind să-și explice de ce viața este afectată de multe sinuozități, de frustrări și de neîmpliniri și ce soluții pot exista pentru a fi evitate. Așa a ajuns să înțeleagă legile morale pe care se sprijină Universul și necesitatea ca acestea să fie respectate ca o condiție fără de care nimic nu se poate construi benefic și trainic.

libris.ro

Noua Spiritualitate este emanația unei Noi Științe care s-a conturat îndeosebi către sfarsitul secolului abia încheiat. Sunt aduse tot mai multe argumente care pledează pentru originea spirituală a Universului. Viziunea materialistă asupra lumii a permis crearea unei civilizații tehnologice avansate, cu indubitabile avantaje pentru ameliorarea condiției umane. În același timp însă filosofia care a motivat-o nu a reușit să evite actuala criză globală. Suntem tot mai nesiguri pe destinul nostru, mai angoasați, mai aproape de autodistrugere. Colecția noastră se deschide, așadar, tuturor cărților menite să propună o soluție de ieșire din impasul lumii contemporane, să avanseze o ipoteză coerentă sau să adauge o nouă valență demersului spre o lume mai bună. Nimic nu se va schimba în drama lumii actuale dacă rămânem la aceeași gândire. Acesta este motivul pentru care toți comentatorii fenomenului social optează pentru o Nouă Spiritualitate.  Respectul pentru viață, nevoia de schimbare a fiecăruia dintre noi în acord cu Legea fundamentala a Universului, care postulează înfăptuirea binelui, a frumosului, a armoniei, și nu a urii și a dezbinării, constituie esenta Noii Spiritualități. – Dumitru Constantin-Dulcan”

Despre autoare

Adina Moldoveanu este strategist coach, trainer, speaker motivational, terapeut și consilier spiritual cu o vasta experiență în domeniul dezvoltării personale. Fără a se limita la vreun sistem sau la o credință anume, a fost dintotdeauna interesată de domeniul spiritualității. Este fondatoarea Centrului Freistar, o platforma internațională ce formează și crește oameni pentru crearea unui business de calitate bazat pe dezvoltarea personală și cultivarea valorilor spirituale. În prima sa carte, Calea Caii, Adina Moldoveanu a sintetizat ani de studii și cele mai diverse experiențe spirituale, pe care le-a reformulat de o manieră cât mai practică și accesibilă, sub forma unei discuții cu propriul Maestru Interior, pe care fiecare dintre noi o poate purta pentru a raspunde unor întrebări existențiale și cotidiene. Impactul studiului Kabbalah la Universitatile din New York, Londra și Tel Aviv deschide noi porți către cunoaștere. În urma acestor ani de interacțiune cu persoane din diferite domenii, dar și implementând prin exemplul propriu, fundamentează Conceptul Mind’s Diet. Acest concept vine să împărtășească rețeta succesului de lungă durată relevând tehnici adaptate din cărțile sfinte. Cea de-a doua carte, Mind’s Diet, a fost publicata pentru prima oară în SUA și a fost bestseller pe Amazon în fața unor nume de răsunet , precum John Maxwell, fapt ce a atras atenția Fox News, unde autoarea a și fost invitată. Revenită în România, a decis să revizuiască și să cumuleze cele două echipe cărți pentru o experiență completă a cititorului. În periplul vindecării, această carte vă propune o structurare spirituală a valorilor printr-o relație sacră cu Sursa.

libris.ro

Sursa: libris.ro

  Singura fată din lume - carte de Maude Julien (The Only Girl in the World)

Dacă ți-a plăcut cartea Dieta Minții de Adina Moldoveanu, vezi și alte cărți de dezvoltare personală:

nemira.ro

Lectură plăcută! 📖libris.ro

Lasă un răspuns