Prezentare cărți

Ingrediente care ne fac viața mai frumoasă – carte de Mihaela Bilic

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

O urmăresc de mult timp pe Mihaela Bilic și îmi place cum se raportează la alimentație și ceea ce transmite oamenilor, așadar am primit cu bucurie vestea ca a lansat o nouă carte, Ingrediente care ne fac viața mai frumoasă.

Carte Mihaela Bilic ingrediente care ne fac viața mai frumoasă
Ingrediente care ne fac viața mai frumoasă – detalii carte

Publicare: Bookzone, 2021, 224 pg
Gen: nutriție/dietă

Cartea Ingrediente care ne fac viața mai frumoasă este disponibilă pe:
Ingrediente care ne fac – rezumat carte

„Vreau să vă împărtășesc tot ce știu, lucrurile în care cred. Îmi doresc ca vorbele mele să vă fie de folos, să vă regăsiți în ele. Am scris așa cum am simțit, din practica vieții de zi cu zi, din frământările, căutările și nesiguranțele mele…care par a fi și ale celor din jur ”- Mihaela Bilic

bookzone.ro

Într-o epocă a dietelor restrictive, Dr. Mihaela Bilic ne invită într-o nouă călătorie pe urmele gustului, printre zile, gânduri, mituri și porții generoase de informații de specialitate. La final, nu ne așteaptă o dietă miraculoasă, ci un nou mod de a privi mâncarea și de a savura viața.

Cum cele mai bune preparate sunt, în general, cele mai simple, Dr. Bilic a învățat să explice noțiuni complexe din nutriție folosind comparații accesibile și savuroase. Recomandările sale sunt întotdeauna transmise folosind cuvinte simple și puternice, îndemnându-ne să gustăm din plin fiecare moment, să ne hrănim sufletul cu vise, iar trupul cu mâncăruri preparate cu dragoste.

libris.ro
  Cărți romantice - martie 2021
Despre autoare

Mihaela Bilic este un reper de încredere într-o lume care a transformat alimente de bază în subiectul unor polemici interminabile. Medic primar, specializat în diabet, nutriție și boli metabolice, dar și în psihonutriție, în urma unui masterat urmat la Paris, Dr. Bilic pledează pentru o relație naturală și sănătoasă cu alimentele, acordând o atenție deosebită modului în care ne raportăm la mâncare.

Ea trăiește conform sfaturilor pe care le oferă în porții generoase tuturor celor care o urmăresc, iar acest lucru se vede! Mereu activă și plină de energie, Mihaela Bilic combate permanent miturile culinare care ne răpesc micile plăceri ale vieții, tocând mărunt toate dietele la modă și restricțiile nejustificate, spre deliciul comunității sale.

libris.ro

Explicațiile sale sunt cel puțin la fel de savuroase ca mâncărurile pe care ne invită să le încercăm, astfel că articolele și cărțile semnate de ea sunt mereu pe gustul cititorilor.


Sursa: Bookzone.ro

nemira.ro

Dacă ți-a plăcut cartea Ingrediente care ne fac viața mai frumoasă, vezi și celelalte cărți publicate de Mihaela Bilic.

Vezi și recenziile cărților publicate de dr. Laura Ene:

libris.ro

Lectură plăcută! 📖



Lasă un răspuns