Prezentare cărți

Bucătăreasa din Castamar – carte de Fernando J. Munez

Click to rate this post!
[Total: 4 Average: 3.8]
Bucătăreasa din Castamar, sub titlul original La cocinera de Castamar este o carte de ficțiune istorică a scriitorului spaniol Fernando Munez.
Bucătăreasa din Castamar carte
Carti de ficțiune istorică găsești pe:
La Cocinera de Castamar este disponibilă pe amazon.com

Fernando Munez s-a născut în 1972 la Madrid și este cunoscut în special pentru cărțile sale pentru copii, dar și pentru lungmetrajul Norns.

Cartea Bucătăreasa din Castamar este primul roman pentru adulți al autorului și a fost publicată prima dată în anul 2019.

elefant.ro

Succesul romanului a dus la adaptarea în serialul Bucătăreasa din Castamar care a fost lansat pe Netflix pe 9 iulie.

Bucătăreasa din Castamar – rezumat carte

Clara Belmonte este o tânără educată ce provine dintr-o familie bună. Tatăl său era unul dintre cei mai reputați medici din Madrid și fusese solicitat să trateze răniții din război. Acțiunea romanului este plasată în secolul al XVIII-lea, în timpul domniei lui Filip al V-lea al Spaniei, mai exact în anul 1720.

După dispariția tatăl său, Clara, împreună cu mama și sora ei se văd nevoite să găsească o metodă să iasă din sărăcia în care s-au trezit deodată. În plus, Clara începe să sufere de agorafobie, frica de spații deschise.

libris.ro

Datorită talentului său în bucătărie, Clara obține un loc de muncă ca bucătăreasă în serviciul Ducelui de Castamar, Diego. Acesta este văduv și trăiește izolat de lume de când și-a pierdut soția într-un accident.

  Seria Bridgerton - cărți de Julia Quinn

Prin bucatele sale, Clara își face un nume în Castamar și devine iubită de toată lumea. În plus, reușește să-l scoată pe duce din melancolia în care se afla de mai bine de 10 ani.

Bucătăreasa din Castamar este un roman plin de intrigă, erotism, dar și de comploturi politice. Toate acestea făcând din Bucătăreasa din Castamar un roman captivant.

Dacă ți-a plăcut Bucătăreasa din Castamar, vezi și:

litera.ro

Lectură plăcută! 📖


Lasă un răspuns