Recenzii carti

Șarada – carte de Victoria Alexander (recenzie)

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Șarada este o carte de dragoste scrisă de Victoria Alexander, perfectă de citit lângă brad în așteptarea Crăciunului.

Șarada Victoria Alexander

Șarada – detalii carte

Publicare: Litera, 2015, 336 pg
Prima apariție: 2013
Gen: comedie romantică de Crăciun
Nota mea: 4 /5
Nota Goodreads: 3.62/5

Disponibilitate carte

Șarada – rezumat carte

Camille a pus ochii pe un prinț și își dorește numaidecât să fie cerută în căsătorie până la Crăciun. Nici ea nu înțelege exact care sunt motivele din spatele acestei dorințe. La 30 de ani, e văduvă, frumoasă și independentă întrucât soțul ei ii lăsase o mare avere.

bookzone.ro

Pentru a-și împlini visul de a deveni prințesă, Camille pune la cale un plan. Prințul Nicolai adoră Crăciunul englezesc, așadar Camille îi va oferi unul. Dar cum familia ei era plecată și oricum nu credea că ar face o bună împresie, angajează o trupă de actori pentru a juca rolul membrilor familiei.

Dar iată, chiar în prima zi se trezește la conac cu Grayson, pe care nu-l mai văzuse de 11 ani, după ce acesta a declarat că o iubește chiar înainte ca ea să se căsătorească.

libris.ro

Colac peste pupăză, acesta află și de planul pus la cale și decide să o ajute chiar dacă între ei existau lucruri nerezolvate.

  Cronicile din Narnia 1-Nepotul magicianului de C. S. Lewis (recenzie)

Ceea ce urmează e o succesiune de invitați neașteptați la conac, printre care și membrii familiei, unii chiar demult uitați, râsete, scene romantice și întâmplări neprevăzute.

libris.ro
Despre autor

Victoria Alexander (n. 1950) este o celebră scriitoare americană de cărți de dragoste de ficțiune istorică.

Șarada – recenzie carte

Chiar dacă romanele ușoare, siropoase nu sunt chiar genul meu, această carte chiar mi-a plăcut. Asta pentru că fix genul asta de carte voiam să-l citesc: ușor, dar nu prea clișeic.

nemira.ro

Mi-au plăcut interacțiunile dintre cei doi protagoniști și povestea în sine, care mi-a smuls și câteva zâmbete. Puțin exagerat mi s-a părut discursul celor doi legat de cei 11 ani care au trecut, frază care a fost folosită mult prea des. Iar motivele pentru care nu s-au mai văzuseră din ziua în care Grayson își declarase dragostea, cumva mi s-au părut exagerate, se învârteau în jurul cozii.

Una peste alta, mi-a plăcut cartea și chiar aș mai citit o carte de genul asta. O poveste de dragoste în preajma Crăciunului, cu zăpadă, colinde și decorațiuni.

libris.ro

Dacă ți-a plăcut cartea Șarada de Victoria Alexander, vezi și alte cărți de dragoste:

  Cum să te faci dorită de toți bărbații, Marie Forleo

Lectură plăcută! 📖



Lasă un răspuns