Prezentare cărți

Despre sensul vieții cu Mihai Morar și Părintele Necula

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Despre sensul vieții – “Nu este o carte despre credință, despre știință, ci o carte despre ființă.”

Sensul vieții carte Mihai Morar
Despre sensul vieții – detalii carte

Publicare: Bookzone, 2021, 200pg
Gen: dezvoltare personală

Cartea Despre sensul vieții este disponibilă pe:
Despre sensul vieții – rezumate carte

O invitație la unitate, credință și adevăr

bookzone.ro

Cuvintele Părintelui Necula creează punți între religii, între credincioși și atei, aducând oamenii mai aproape de marile adevăruri ale învățăturilor creștine. Într-o epocă a deznădejdii și a fricii, acest dialog dintre Mihai Morar și Părintele Necula abordează fără teamă subiectele dificile ale actualității. Fiecare răspuns oferit la întrebările pline de miez adresate de Mihai Morar încurajează cititorii să-și păstreze întotdeauna speranța și credința. Astfel, pagină cu pagină, se conturează un alt mod de a privi lumea și problemele sale, adoptând o perspectivă plină de înțelegere, iubire și încredere în puterea și frumusețea Lui Dumnezeu.

Ce ar mai fi de zis? O vom face probabil în timpul cât Dumnezeu ne va îngădui să o mai facem. Când vom fi plecați, undeva, într-un colț de bibliotecă și această rogojină de carte pe care ne-am lăsat sufletele la vedere. Mulțumesc, Mihai, pentru prietenie. Și celor ce ne sunt prieteni ori dușmani, deopotrivă, sănătate. Nu mai e vreme de ură. De mușcat din morminte. Din văzduh, din bunici și părinți. E vremea să căutăm sens vieților noastre. ” – Părintele Constantin Necula

libris.ro
Recenzii

Cărțile sunt televizorul oamenilor deștepți și mă bucură atunci când cineva mai construiește și astfel de televizoare. Părintele Necula și Mihai par să vină din lumi pe cât de diferite pe atât de apropiate și, cum amândoi îmi sunt apropiați, sunt sigur că veți găsi în rândurile scrise de ei și voi, apropierea.

Toate cărțile, oricare ar fi ele, au măcar un cuvânt despre iubire. Despre asta e cartea lor. Pentru că cel ce nu iubeşte n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru că Dumnezeu este iubire (I Ioan 4,8).”

Dan Negru

“Să dai Vieții copii… suprema putere a lui a fi. Asta spune MIhai Morar, copilul. Așa am învățat și noi, ceilalți copii, să fim.
Îl știu pe Mihai somnoros, chiar și când nu s-a putut trezi cu ocazia unor sesiuni de jogging. Îl știm vorbăreț, un om ce poate alerga un întreg matinal de câteva ore.

Acum, l-am descoperit pe Mihail, copilul, dar și pe adultul care ne arată, din perspectiva lui, un sens al vieții. Așa să ne trăiești și să ne încânți cum doar tu știi, fain și simplu.

Radu Vâlcan
Despre autoari

Mihai Morar este un îndrăgit om de radio, prezentator TV, jurnalist și editorialist. Mereu încrezător în puterea cuvintelor de a schimba lumea și de a ne face viața mai frumoasă, Mihai Morar este una dintre vocile alături de care se trezesc peste 800.000 de români, ascultătorii matinalului Morning Zu. Atunci când nu glumește alături de Daniel Buzdugan la radio, el este un pasionat căutător de răspunsuri care nu dă înapoi din fața întrebărilor mari ale omenirii, încercând să ajungă în miezul problemelor cu ajutorul invitaților săi în cadrul podcastului Fain și Simplu. Întâlnirile cu oamenii deosebiți pe care îi intervievează îl inspiră să își urmeze curiozitatea și să își pună noi și noi întrebări.

  Singura fată din lume - carte de Maude Julien (The Only Girl in the World)

Părintele Constantin Necula este preot ortodox, doctor în teologie și profesor universitar la facultatea de Teologie Ortodoxă din Sibiu. Părintele a scris numeroase volume de predici, de studii și articole, dar și cărți destinate copiilor și tinerilor. A publicat studii în română, franceză, italiană și germană și a participat la peste 150 de conferințe în țară și în străinătate. Părintele Necula are o activitate cu adevărat impresionantă, și este îndrăgit de public pentru modul nonconformist și accesibil în care reușește să transmită mai departe bogăția de cunoaștere și înțelepciune acumulată în decursul anilor.

libris.ro

Sursa: bookzone.ro


Dacă ți-a plăcut cartea Despre sensul vieții cu Mihai Morar și Părintele Necula, vezi și alte cărți de dezvoltare personală:

nemira.ro

Lectură plăcută! 📖



libris.ro

Lasă un răspuns